• Ett annonssamarbete med Attityd Exclusives •

Lockar och svall

Mitt eget hår har varit på utväxt i snart ett år. Jag har vårdat det ömt och varken färgat eller behandlat det på något sätt. Tycker i regel att jag passar bäst i min naturliga hårfärg även om jag då och då gjort avsteg ifrån den.

Har några paket extensions i håret för att göra det lite fylligare och längre. Och så brukar jag locka det försiktigt när jag ska vara lite tjusig. Annars hänger det mest rakt.

På nätterna sover jag med flätor för att inte nöta på håret i onödan. Som bonus har jag lite vågor när jag vaknar. Och min pannlugg återkommer jag ständigt till – trivs himla bra i den. Tycker att det ger ansiktet en känsla av inramning och gör att det långa håret blir mer av en frisyr.

Jag klipper och sköter mitt hår på Attityds Exclusives i Umeå där de är himla duktiga och trevliga. Och från och med nu kommer vi samarbeta och hitta på roliga saker ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Lockar och svall”

  1. Jag gillar att du berättar att du har extensions i, det är många som inte “erkänner det” och det känns fint att du gör det. Tycker du alltid är superfin i håret och kul att du byter färg och frisyr då och då!

  2. Hej

    Efter sett dig med ett flertal olika frisyrer och klippningar och olika färger bakåt genom åren tycker jag att du har landat i en finsam frisyr nu. Tycker att du ser rar ut när du är ditt naturliga jag i håret. Om man får tycka….

  3. Appropå hår ville jag bara säga att du har verkligen varit en stor inspiration till att jag nu håller på att spara ut min egen hårfärg 🙂 Jag har samma hårfärg som du och brukade vara väldigt missnöjd med den förut ända tills jag såg dina bilder och insåg att de faktiskt är en väldigt fin färg. Har inte sett mer en några centimeter utväxt på säkert tio år men nu längtar jag tills jag har tillräckligt mycket för å kunna klippa bort allt de färgade håret (nu är de snart 1 år sen senaste färgningen).

  4. Jag tycker det är så fint med pannlugg på dem som verkligen passar i det, men jag trivs inte alls i det själv tyvärr. Du klär däremot himla bra i det! Blir väldigt snyggt med din ansiktsform.

  5. Hej! Du har jättefint hår, både med och utan extensions. Men har du någonsin funderat över var håret i dina extensions kommer ifrån? Vem som burit det och varför denne sålt det? Det är ofta socialt utsatta kvinnor som pressas att sälja sitt hår för nästan inga pengar alls. Jag tror inte att det är den typ av försörjning de skulle välja självmant, det är en sorglig industri!