Skrivarresa

Längtar till min födelsedag på torsdag. Då ligger jag här. Med min kära Malin bredvid mig. En veckas intensiv skrivarresa till Grekland. Malin har en bokdeadline i april – jag har en höstdeadline som närmar sig med stormsteg och det är omöjligt att få skrivarro här hemma där andra jobb tränger sig emellan.

Malin är ett utomordentligt resesällskap – förra året delade vi säng i ett tält på den Kenyanska savannen. Med en beväpnad vakt utanför, som extra skydd mot lejon och andra djur. Mitt i natten vaknade vi av argt elefantvrål precis utanför tältduken. Nu gissar jag att nätterna blir lite lugnare.  Vi ska bo på SunConnect Ostria Beach, Lerapetra Kreta. Någon läsare som varit där? Gissar att vi inte behöver vara rädda för lejon i alla fall.

Jag är så glad över att vi kan resa iväg ihop igen. Förutom att skriva ska vi avhandla skvaller, hemligheter och irritationsmoment. Kommer känna mig renad när jag kommer hem igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Skrivarresa”

  1. Hur reser ni till Ierapetra? Sådär – till vilken flygplats anländer ni, och hur tar ni er sedan ner till sydsidan? Har själv varit många gånger till Kreta, men alltid flugit till Chania och sedan rest vidare västerut så långt det går längs norrsidan. Hoppas ni får en riktigt givande skrivarvistelse på den underbara ön!

  2. Åh vad glad jag blir av din blogg! Du gör verkligen ett helt fenomenalt jobb med dina genomtänkta och inspirerande bilder och texter! Och för att inte tala om podden, den är underbar precis som du och Ulrika. Hoppas du får en magisk skrivarresa! Stor kram från utmattad medsyster

  3. Grattis på födelsedagen, Clara!! Hurra! Önskar dig en fantastisk resa och ett välsignat nytt år! Jag uppskattar verkligen din blogg och allt du delar med dig av!