• Inlägget är ett annonssamarbete med Miss Clarity •

Arbetsglädje

Det är så roligt att få arbeta tillsammans med personer som man både tycker väldigt mycket om och som är otroligt talangfulla. Som min storasyster Anna Lidström  som är designhjärnan bakom Miss Clarity. Hon har en sådan enastående fingertoppskänsla och sådan schvung i allt hon tar sig för. Vare sig det är att styla en kampanj för Louis Vuitton, föreläsa för IKEAs textildesigners, handleda modestudenter eller rita klänningar efter våra önskemål.

Vår första klädkollektion från Miss Clarity sålde ju närmast slut första helgen. Men några klänningar har fyllts på och finns nu inne igen. Och i slutet av maj släpps flera av modellerna i nya fantastiska print! Jag vet att flera har önskat wrapsen i fler färgställningar så håll utkik efter det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Arbetsglädje”

 1. Har två klänningar (Elin och Kerstin) og verkligen älskar dem! Är gravid í sjunde månaden nu och ser fram emot att använda klänningarna hela vägen genom graviditeten och fortsätta ha dem när bebis kommer och jag börjar amma.

  En liten önskan inför kommande kollektioner: Fickor! En bra klänning blir ju fantastisk om den har fickor.

 2. Gissa om jag är glad idag!

  Jag har hållit utkik efter en klänning som varit slut i min stl och häromdagen fanns det plötsligt en. Måste varit en retur som nu kunde bli min.

  Skyndade mig att klicka hem den och idag kom den med posten. Den är jättefin och passar bra till min lite runda kropp. Uppskattar särskilt att dekolletaget är så lagom avslöjande. Ser fram emot de nya färgsättningarna och hoppas då hinna med att beställa en till.
  Det är verkligen fina klänningar ni gör!

 3. Det här gör våren dubbelt så bra! Så inspirerande att ni är två systrar med så mycket jävlar anamma och talang. Ni gör mig glad och stark <3