• Inlägget är ett annonssamarbete med Miss Clarity •

Äntligen här

Åh peppen! Idag släpps sommarkollektionen från Miss Clarity. Åtta nya print på våra trikåklänningar. En av mina favoriter är denna rosa som Annakarin bär på bilden.

En sådan fin färgexplosion!

Jag är så glad att få göra denna kollektion tillsammans med Annakarin och Anna Lidström (som är designansvarig och med sådan fingertoppskänsla förverkligar våran vision).

Hela kollektionen finns på Provrummet.se från och med idag. Numera i storlekarna XXS-XXL ca motsvarande 32-52 lite beroende på modell. Rent generellt kan jag säga att storlekarna är åt det större hållet. Behöver aldrig gå över medium trots att jag på de vanligaste klädkedjorna alltid behöver bära large.

Hoppas ni ska gilla det lika mycket som vi gör!

(Foto Clara Lidström och Anna Lidström. Styling Anna Lidström)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

41 kommentarer på “Äntligen här”

 1. Åh så fina klänningar! Hoppas sajten inte kraschar den här gången. Väntar spänt på att lyckas klicka hem en klänning!
  Ha en fin fredag!

 2. Jag uppdaterar och uppdaterar och hoppas att hinna med och få klicka hem ett ex denna gången. Vet du när de kommer upp idag

 3. Åh vad fina klänningar. Skulle också vilja ha men jag har blivit tjocktant. Har ni tält?

 4. Ja, det är så fina mönster och modeller!
  Jag köpte den röd/vitrandiga ur första kollektionen och jag bor i den!
  Superskön i passform, tyngden i tyget? och för mig som är mullig så känns den smickrande på rätt ställen 🙂

  Längtar efter min nya beställning!

 5. Så var en Agnes Stripe blå hemklickad. Ser fram mot den och hoppas den passar även en 65+tant! Mera Mrs än Miss kanske.

  1. Och nu har den kommit och passar perfekt även för mig som är 65+! Härlig kvalitet och fall på tyget. Det har ni gjort mycket bra.

  1. Ella! Sömmerskorna skickar en laddning till under veckan som kommer. Håll utkik efter helgen. Det kommer också alltid en hel del returer som snurrar några varv. Kanske hinner du knipa någon av dem? Lycka till! /Annakarin

 6. Vilka fina klänningar! funderar bara på en grej. Eftersom ni nu har gjort en sån jäkla bra grej att ni erbjuder klänningarna i alla möjliga storlekar. Varför har ni då två modeller som båda är storlek small? Jag tänkte kanon! ett märke som jag skulle kunna köpa både till mig och min mamma 🙂 Men mamma är några storlekar större. Och sorry, så länge det är en webshop och man inte visar hur kläderna sitter på någon som är xl-xxl eller helt enkelt utanför spannet s/m så litar jag inte på att plagget är utvecklat med dem i åtanken och till följd av detta köper jag inte plagget. Kom igen, ni är smarta tjejer, ta ett par kort av modeller av olika storlekar bärandes era kläder och lägg upp dem i webshopen och ni ska se att klänningarna kommer sälja ut ännu snabbare. Försök tänka lite utanför boxen. Så jäkla tradigt att man ska behöva säga det. Otänkt säger man i Norrland va?

 7. Grattis till nya kollektionen Clara och Anna Karin! Jag hade planerat att gå in på provrummet klockan 16 idag, men tyvärr kunde jag inte det och nu är storleken i de klänningar jag hade hoppats kunna köpa slut ? Försöker tänka att det är ju i alla fall roligt för er att det är så många som tycker om era klänningar. Men jag måste erkänna att jag hoppas att någon råkade beställa fel storlek och att den snart kommer finnas på lager igen?

  1. Åh, nej =( vi gjorde fler klänningar denna gång för att fler skulle få chansen. Men det blir ALLTID returer så sätt sina favoriter på Bevakning (en funktion hos provrummet) så får du ett mail om din storlek kommer in igen

 8. Hej, Såå jättefina klänningar! Vaktade sidan imorse för att beställa men sen såg jag att kollektionen släpptes kl 16. Hann inte kika då utan gick in vid 19:30 och då hade mina tre favoriter redan sålt slut i min Stl (XL) Jätteledsen över det. Kommer det påfyllning el är det kört?

  1. Det kommer inte påfyllning men klicka i “bevaka” på hemsidan. Då får du ett sms om det kommer någon retur från de som har köpt (och det gör det i regel alltid)

  2. Karolina! Vi fyller på under veckan som kommer med några till i några av tygerna. Sömmerskorna hann inte riktigt med inför släppet. Håll utkik mao! Häls. Annakarin

 9. Så fin kollektion! Denna gången hade även jag råd att klicka hem en 🙂 hoppas på att den även ska vara amningsvänlig 😉

 10. Hej! Det verkar inte som att man kan sätta en helt slutsåld klänning på bevakning? Någon som vet? Eller är det bara jag som missar något?

  1. Hej Karin! Det går att bevaka klänningar men bara om du går in via dator (ej via mobilen). Prova det och hör av dig till Provrummet.se om det inte går vägen. Hälsar Annakarin

 11. Hej!

  Jättefina kläder! Jag funderar, släpper dessa kläder ut mikroplaster i haven? Jag köper ogärna nya klänningar, men ni skriver att de är mer miljövänliga så därför undrar jag. Bomull vet jag ju inte släpper ut mikroplaster, har ni funderat på att skapa klänningar i ekologisk bomull också? 🙂

  //en miljövänlig konsument

 12. Ååh, nu väntar jag bara på att få hem mina kap! Är supernöjd med klänningen jag köpte förra släppet, så förväntningarna är minst sagt höga??

 13. Älskar älskar Karin-klänningen (och jag är inte så lättflörtad)!! Har dock haft elavbrott (=inget internet) i en vecka (nej, jag bor inte i Sverige…) och missade såklart släppet. Slutsålt… Kommer det in fler av just den?
  Kram å grattis t succén!!

   1. Sofia! Den är också min favorit 🙂 Gå in via dator (ej mobil) så finns möjligheten att “bevaka” klänningar. Det kommer snurra en del i retur under de kommande veckorna och så snart din dyker upp kan provrummet skicka den till dig. Lycka till! /Annakarin

 14. Fina, MEN – varför gör ni inte i naturmatrial som är underbart att ha inpå kroppen? Siden bomull? Hade varit underbart!

 15. Superfina klänningar! Älskar alla mönster! Känns som man bara hittar fina härliga mönster på gamla 60-talsklänningar annars. Hade jag inte varit fattig student för tillfället hade jag slagit till 🙂

 16. Åh jag vill beställa men har inget id för tillfället eftersom mitt pass är fast på en ambassad.. Är det någon som vet om man hämtar ut postförsändelsen med id eller omd räcker med postavin?! Vill ju intr beställa om jag inte kan hämta ut paketet…

 17. Jag vill skjuta saluter och dra på lite bombastiska kanoner för Clara, AnnaKarin och Anna! Vilken perfekt kombination ni har på gång här med härliga klänningar av bästa designer Anna, o så Clara och AnnaKarin som skapar en fantastisk trovärdighet i att ha smak och även sinne för funktionalitet. Därtill stora kanaler i form av bloggar! Smullert (benämning av ett försommarsolmoget smultron) Det ni gör är så bra, och det jag skriver nu är utav vilja att spegla efterfrågan men även för att hjälpa: Ni har säkert tänkt på detta med upphängning bak av mic på ryggen, samt fickor för småförvaring. Förslaget här ovan, med att låta olika storlekar vara modeller för klänningarna (marginalkostnad kanske inte blir så mycket högre vid själva plåtning med antal modeller = antal storlekar) är ju inte så tokigt, då det är samma klänningsmodell fast olika print. O sedan försök kanske att göra som sängförsäljare: att ni producerar efter efterfrågan. Vilket ni faktiskt gör nu i vissskala då ni tar fram ny kollektion i relation till efterfrågan. Vet inte om detta sätt att producera skulle funka inom klädesbranschen, men det skulle ju spara på resurser. Men det är ju väldigt fint att kunna producera i relation till sälj, ni kan nästan få in positivt kassaflöde då! Hursom jag önskar er stort lycka till med att fortsätta att vända och vrida på det konventionella o plöja upp nytt!

 18. Fick hem min godbit till klänning idag och den passar perfekt, även över min 32-veckors gravidmage! Så nöjd och glad! En stor eloge till er som tänkt på viktiga detaljer så som den perfekta ärmlängden! Tack!

 19. Hej! Fick hem min första klänning igår och jag gillar den verkligen! Önskar dock att delen underst var lite bredare så den går längre till höger på kroppen. Svårt att förklara men nu när det blåser lite blir tendensen att man visar lite mer än vad man vill. Behöver nästan underkjol.