Jag har ju tre officiella instagramkonton (och ett privat för mina närmsta) Underbaraclaras, Underbaraboning och Missclarity.se. Jag tycker förstås att ni borde följa alla men för er som inte hängt med i svängarna kommer en snabb recap här.’

1) Kvällsjogg runt byn med häggdoft i näsan. Helt okej upplägg. 2) Ösregn och bakkväll – då är det som mysigast hemma och jag måste föreviga. 3) Man blir glad av vackra vardagsting. Ett durkslag i grön emalj och en gammal potatisvaskare är ett fint stilleben. 4) Jag fattar inte hur det gick till men för några månader sedan startade jag mitt andra konto @underbaraboning och nu har jag snart 18 000 följare. Så roligt! På kontot delar jag inga egna bilder utan lyfter några av alla de fina hem som finns på instagram och drar förhoppningsvis fler läsare till dem på köpet! 5) Annakarin och jag blir helt lyckliga när vi ser er tagga @missclarity.se – vi tycker att det är fantastiskt att se er i våra klänningar. På bröllop, festen, på jobbet, viktiga mötet. Eller som här – på Carolina Gynning när hon gungar 6) Häromdagen när regnet hängde i luften. Att kunna se horisonten från mitt köksfönster är en viktig grej! 7) Ja, som sagt. Det blir många mysiga regnkvällar som ska förevigas denna sommar. Själv är jag så less på att fota mitt blå kök men folk verkar älska det så jag fortsätter dela. 8)Ett axplock av de blå karaffer jag har i mån ägo. Utanför bild? 40 till. 9) En sådan där dag. När man går med hunden på morgonen och allt går fel och det sedan bara fortsätter i den stilen.