Fredagsbestyr

Igår morse hade jag redaktionsmöte på Kulturbageriet med Erica. Vi planerade upp lite bloggrelaterade saker som ska hända under hösten och jag åt frukost. Bra sätt att starta dagen på.

Jag var morgonrufsig och ofixad.

På lunchen gick jag till frisören. Så här här långt har mitt eget hår blivit! Så skönt att äntligen ha min egen hårfärg från rot till topp. Efteråt fortsatte jag och Erica med möten och planering.

Sedan åkte jag hem och hämtade baren och fixade lite middag. Min kära vän Susanne skulle komma förbi och hälsa på. Barnen älskar henne. Hon är så lugn och lyssnande och har all tid i världen för dem.

Vi åt charkisar och sånt.

African peppers är en favorit.

Plockade in en bukett från trädgården

Sedan läste Susanne godnattsagor för barnen (och Melker) och vi satt uppe sent och pratade och drack kaffe.

Imorse vaknade jag kvart över nio av att barnen kom och hoppade i sängen och ville ha frukost. Nu ska vi ha en lugn och skön lördag. Jag ska koka krusbärssylt och hjortronsylt och hämta ut ett gäng paket. Och kanske blir det också en provtur i vår nya lådcykel som kom igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Fredagsbestyr”

 1. Hej Clara!
  Tack för allt du bidrar med i bloggvärlden, så mycket klokheter och finheter!
  Vad härligt att du verkar trivas i ditt hairtalk, jag ska själv sätta in hairtalk nu i september efter allt stryk håret har fått efter amning och graviditeter.
  Jag tänkte höra: hur ofta sätter du om dem och hur många länge tror du att du kan använda dem (alltså hur många omsättningar?)
  Tycker du att det är omständligt med skötseln eller är det görbart för en småbarnsmamma? Jag är livrädd att en liten parvel ska dra hårt i håret när de väl är på plats ?
  Stort tack på förhand och ha en fin dag!
  Mvh Maria