Måndagens sysslor

Idag har Erica varit hos mig och vi har kämpat vidare med vårt bokmanus. Fy jag både längtar och bävar inför lämningen om en månad.

Vi åt frukost på en kylslagen veranda

Och värmde oss med skållhett kaffe.

Det är en ny erfarenhet att skriva så här mycket ihop. Närmare 200 000 tecken som ska bollas fram och tillbaka en massa vändor.

Vi åt lunch i det gröna och jag kisade och såg divig ut och var nöjd över att elektrikern kom förbi och fixade el till punschverandan.

Nu är jag helt färdigjobbad och skulle helst vilja krypa ner och sova. Men nehejdå. Här ska städas hus, skrivas färdigt krönika och packas inför New York.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Måndagens sysslor”

 1. Hej Clara! För ett par år sedan tipsade min dotter som är journalist om Din blogg som hon trodde jag skulle gilla. Det gjorde jag genast. Den senaste månaden har jag gått igenom hela Ditt blogg arkiv och njutit i stora drag! Jag gillar främst att Du är så mångsidig, har humor, kallar till exempel hönorna för damerna. Jag njuter också av alla fina bilder Du tar och lägger upp. I fjol provade jag Ditt Pavlova recept, och resultatet blev en stor succé ibland mina bridgevänner.
  Nu önskar jag Dig en lugn och fin flygresa över Attilanten (som Emil i Lönneberga sade) och att uppdragen i NY blir givande. Får också lov att tipsa om min favorit podd MODERN LOVE, som jag tror Du skulle gilla.
  Stor kram,
  Kickan

  1. Men så himla roligt. Tack för de fina orden som gör mig superglad. Och tack för poddtipset. Ska jag kolla upp =) KRAM och hälsa din dotter också

 2. Vad spännande det skulle vara med en reflektion om skrivande som ett skapande, en process som jag tänker att du säkert förädlat i samarbetet med andra!

 3. Så himla fin verandan är! Första bilden där, så självklar! Kan inte se att det skulle kunna se naturligare ut på något annat vis. Bra jobbat!

 4. Får ni inte ont i ryggarna/nackarna av att sitta sådär oergonomiskt och sirra in i en liten skärm? Jag får visserligen ont i ryggen bara av att titta på en bild när någon ligger på mage i sängen och kollar på datorn. Eller för all del sitter med benen i kors i sängen och skriver på datorn. 😉 Men ändå…. var rädda om er!!