Ett smakprov av höstens poddavsnitt…

Händer som håller nyskördad potatis, från En Underbar Pod.

Småbarnsliv, stinkbomber, skog och sura kärringar som klankar ner på varandra. Tack för gårdagens förslag på poddprat som ni vill höra! Nu har jag och Erica mycket att jobba med i höst.

Själv håller jag med er lyssnare – vi borde podda mer om föräldraskap! Tänker också en hel del på lyssnaren Julias förslag om vänskap. Det kan bli riktigt bra! Det enda som nu oroar mig är att Erica gått igång stenhårt på Stinas förslag om att en dryg gubbe ska gästa podden. Tja, sådana finns det ju gott om så risken är stor att det slinker in en och annan i ett obevakat ögonblick…

Äh, vi kan inte hålla oss till tisdag. Så vi har gjort ett litet smakprov till er så ni får en känsla för hur hösten kan låta. Kommer du ihåg att vi planterade potatis i början av juni? Äckliga gamla kylskåpspotäter från Ericas fritidskök.
Tryck på gula playknappen får du höra hur de smakar nu och höra mer om poddhösten!

Händer i sandig jord som gräver upp små potatisar. Ur En Underbar Pod.

I början av juni grävde vi ner potatisen som blivit över i en påse i Ericas fritidshus. Så här såg det ut när vi nyligen grävde upp dem nästan tre månader senare.

Små potatisar på tallrik. Ur En Underbar Pod.

Prenumerera på En Underbar Pod så missar du inte säsongens premiär tisdag 5 september!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Ett smakprov av höstens poddavsnitt…”

 1. Åh vad kul att ni börjat igen!?

  Jag vill gärna höra ännu mer om Erika, tycker hon är så festlig! Hur växte hon upp, hur blev hon feminist, varför ville hon börja som journalist och sånt. ☺️

 2. Hej!

  Tänkte bara säga att det är nåt vajsing med din blogg och offentliga nätverk – idag surfade jag på wifi på bussen mellan Norrtälje och Stockholm, och din sida blockades pga misstänkt pornografiskt innehåll! Så himla knäppt. Det har också hänt på Ikeas wifi (ja, uppenbarligen är jag besatt av din blogg och läser den på alla möjliga ställen).

  Så du vet!

 3. Åh vad roligt att ni är tillbaka, tycker så mycket om er och podd! Förra hösten lyssnade jag alltid på er när jag var ute och promenerade i Oslo där jag bodde då, när jag hörde era röster idag fick jag en sån il-längtan till hösten!

  Jag hade gärna hört er prata om pengar och privatekonomi. Det är ett superspännande ämne tycker jag, något man sällan pratar om och något som också är extra viktigt för oss kvinnor ur ett feministiskt perspektiv. Hade varit så spännande att höra hur ni tänker, vad som är viktigt för er och så vidare.

  Längtar till nästa avsnitt! Ha en fin helg

 4. Nu har jag kommit på en genial idé …
  Gör om podden till en video podd, vad kallas det, en vodd?
  Clara har ju berättat att hon är i NY för att göra uppköp, så jag tror hon skaffat in en super fin videokamera. Sen får vi hänga med och se när Ni tar upp potatis, steker plättar, kramar om Melker osv. Jag antar att det skulle bli dyrare att producera en vodd jämfört med en podd, men då kan Ni erbjuda prenumeration. Det skulle jag gärna betala, anmäler mig med gold card pronto!

 5. Hej! Ska bli kul att lyssna på er igen! Och trevligt reportage i senaste numret av Junia, som damp ner i brevlådan häromdagen! Garvade i efterhand åt min egen första tanke: “Coolt, nån jag känner är på Junia!” – för det är ju de facto bara jag som känner dej via bloggen och du har ingen aning om vem jag är. Allt tyder väl på att även jag, precis som Anna här ovan, är besatt av din blogg, hihi!
  Fortsatt bra NY-resa!

 6. Vad kul att se potatisarna! Jag läste det här inlägget precis innan podden (där ni planterade dem) åkte igång igår när jag höll på med middagsförberedelserna.