Stjärnstoft i ens spår

Sista kvällen i New York gick vi ut och drack drinkar och hade det härligt. Trots att vi var hur trötta som helst efter en hel dags arbete och närmare två mils promenerande.

Jag var klädd i den här paljettdrömmen från & Other Stories. I den blir man en riktig tuttfia!

Ingenting är väl härligare än glitter och paljetter? Som en bonus lämnar den guldglitter efter sig på marken.

Som sjärnstoft i ens fotspår.

Sedan satt vi på hotellets takterass och fantiserade om vem som bodde i de olika husen och vad de kan tänkas försörja sig på. En bra sista kväll med syrran helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Stjärnstoft i ens spår”

 1. Tänk att det där med att fantisera om vilka som bor i de olika husen, framförallt i en storstad, är så himla härligt! Ofta tycker jag att just inflygningen över en storstad i kvällsmörker, med alla miljoners ljuspunkter, får fantasin att gå loss.

 2. Klänningen passar dig som handen i handsken ??? superfin!

  Och ny om jag saknar den staden! Ja!

  Kram på dig

 3. Jag tycker du är en riktig stjärna!
  Såg dig på Arlanda imorse och ville bara ropa till dig (och krama/göra high five): Du är så bra! Fortsätt att dela med dig av ditt liv och arbete!
  Men jag sansade mig och kom till insikt om att du har rest ända från USA och då borde du få vara i fred så tidigt på morgonen. Ni verkar haft en BRA resa!

 4. Du är så himla fin!! Hade jättegärna velat se en helkroppsbild på den byxdressen du hade häromdagen! Den såg drömmig ut.

 5. Åhhh älskar New York att bara dra med sig tjejkompisarna och riktigt frossa i den bubblande inspirationen alla olika klädstilar och människor ger! Känner så igen mig i upplevelsen av att människor är så öppna, det kanske är ytligt men vad gör väll det när man blir så glad och pepp att få ta en liten del av människors liv genom lite småprat! New York <3

 6. Alltså, vilken pingla du är! Alltid vacker! Oavsett om du är i NY eller hemma i potatislandet. Vad roligt att ni verkar ha haft det bra i den stora staden!