• Inlägget innehåller reklam för mIss clarity •

Bloggnytt

Så himla roligt att temaveckan förra veckan föll så bra ut. Temaveckor kommer jag inte köra hela tiden utan bara ibland – för att skaka om lite på bloggen, lyfta något jag tycker är viktigt eller roligt och skapa variation. Tack för all pepp!

Jag har lite nyheter inplanerade för bloggen som kommer lanseras under hösten. Inget väldigt dramatiskt men förbättringar för läsupplevelsen. Jag funderar hela tiden på hur jag kan göra bloggen bättre för dig som läser – och ännu roligare för mig att skriva. Om du har önskemål eller tankar kan du lämna en kommentar eller maila mig på underbaraclara@gmail.com.

Får en del frågor om nästa kollektion från Miss Clarity. Den kommer den 6e oktober. Och ni som tidigare handlat från kollektionen kommer få möjligheten att shoppa i förväg (för att minska den där hetsiga känslan från de tidigare släppen där allt sålt slut på en gång). Jag kommer också erbjuda alla som jag har som prenumererar på Underbara Nyheter att handla ifrån den någon dag i förväg. Underbara Nyheter kommer ut var sjätte vecka ungefär och jag erbjuder i mitt nyhetsbrev en hel del exklusivt material. Bilder ni inte har sett, nyheter om mina boksläpp och föreläsningar först av alla. Anmäl om du vill ha Underbara Nyheter här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Bloggnytt”

  1. Så roligt med Miss Clarity! Fantastiskt vackra klänningar, hoppas jag har möjlighet att köpa en någon gång… 🙂

  2. Hej och tack för en väldigt bra och innehållsvarierande blogg. Jag uppskattade inläggen som du oftare skrev förr som kom rakt ur hjärtat om olika ämnen/tankar du berördes och upprördes över, mer likt dina krönikor, som är lovely.
    Vore fint med någon form av “gilla-knapp” till varje inlägg som man enklare kan visa uppskattning med då man inte alltid tar sig tid att skriva en kommentar.

  3. Å då längtar jag till den 5:e oktober. Bästa klänning jag köpt på länge!
    Ha en skön helg!

  4. Hej Clara! Jag skulle önska att du kunde skriva ett inlägg om snygga tapeter. Jag gillar din känsla för tapeter, och du har säkert fler favoriter än de som du har i ditt hem. Jag är på jakt efter mönstrade tapeter och behöver verkligen inspiration!