• inlägget innehåller reklam för mIss clarity •

Plåtningsdax

I torsdags hade jag och Annakarin plåtning för höstkollektionen av Miss Clarity. Som vanligt jobbade vi med vårt superteam – Mia Persson på make up, Anna Lidström som stylist och Kristin Lagerqvist som fotograf. Vi höll till på underbara Hotel Eggers i Göteborg. Ett personligt och mysigt hotell med utmärkta fotomiljöer.

Kristin snabbredigerade bilder för att vi skulle få se hur det artade sig.

Annakarin fick makeupen lagd

Och tillsammans funderade vi på vilken vinkel vi skulle välja för att få de bästa bilderna. Längtar tills jag får visa slutresultatet för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Plåtningsdax”

 1. Ska bli spännande och kul att se de nya klänningarna! Det är så häftigt att ni både ‘gör’ och modellar era egna kläder.

  1. Men jisses, vilken onödig kommentar! Den kunde du behållt för dig själv! Jag tycker tvärtom att klänningarna sitter mycket fint på kvinnorna, kurvigt och snyggt!

  2. Bästa Aino! Vi ser till att suga in kinderna, livserfarenheterna och mammamagrna lite mer nästa gång – för dig. Inga bekymmer! Trevlig kväll, Annakarin

  3. Men jeg synes kjolene ser så fine og behagelige ut. Perfekt både til både fest og jobb. Om jeg ser fetere eller tynnere ut i dem skule faktisk ikke spille meg noen rolle. Hvorfor ta det for gitt at folk alltid vil se tynnere ut?

  4. Din kommentar och tillika åsikt är totalt felaktig. Klänningarna är mycket fördelaktiga på alla sorters kroppar!

 2. Gillar verkligen den här marknadsföringen, där du ge lite sneakpeaks på klänningarna. Det funkar verkligen, jag blir väldigt nyfiken på hur de nya modellerna och printen ser ut:)

  Ser ut som en väldigt trevlig fotografering:)

 3. Hur, hur ska jag hinna beställa den där blå med vit/oranga blommor?? Gissar såklart men visst har du synts i den i ett annat inlägg? 🙂 🙂

  Föressten, någon skinny person utan meloner som köpt klänningarna? Jag funderar på en xs och ha en linne under. Har liksom ingen underbar klyfta att tala om.. Snarare pannkaka. Men älskar klänningarna och funderar på att våga beställa.

  1. Emma! Vi har flera utan meloner i vår bekantskapskrets som har köpt omlotterna. De går smidigt att justera (dra ihop, dra isär) beroende på behag och tycke. Troligtvis behöver du inget linne eftersom du alltså justerar uringningens storlek själv. Provrummet är snabba och proffsiga att hantera returer så prova du att beställa hem och testa i lugn och ro. Hälsar Annakarin

  2. Ja, jag och urringningen är inget problem. man kan tom böja sig fram utan att visa något. Jag köpte xs.

  3. Jag köpte en bh på Twilfit (deras eget märke) som har ett lager spets framför själva bh-n så att det ser ut som ett linne med spets längst upp, mycket bekväm och snyggt i urringningen!

 4. Förstorar bilden för att luska ut hur de ser ut! Längtar så! Älskar de klänningarna jag har. Sitter som en smäck både gravid och ickegravid. Nu är bara frågan hur många det blir denna gången… fy satan i gatan vad bra ni är! Så härligt när ni själva är modeller. Många kramar

 5. Hej! Vilka fina klänningar ni gör. Funderar på att beställa en men är gravid med en liten kula och undrar om det skulle passa mig? Kan man ha snörningen under bysten?
  Tack!

 6. Kommer inte i håg om ni skrev info gällande strl förra lanseringen? (Men det gjorde ni säkert.) Eftersom man köper via postorder: skriver ni ut vad motsvarande strl blir överfört till era klänningar? (Om det nu inte är ganska så exakt samma 😉 ) Så himla svårt att beställa utifrån mått osv-men sååååå himla sugen på att köpa en klänning från er kollektion. “Mardrömmen” vore om man behöver skicka igen klänning pga fel strl och den strl man i stället behöver är slut i lager *snyft, snyft*

  1. På Provrummet står alla mått på klänningen i alla storlekar- perfekt när man ska beställa och vill ha så mycket info som möjligt!