Triss i press

I månadens nummer finns det ett himlarns fint julreportage i Allt i Hemmet – gjort i mitt hus!

Av dessa bilder blir jag så sugen på att dra fram granen IDAG och börja pynta. Speciellt som snön faller utanför fönstret.

I Amelia Jul som nu finns i butik har jag i vanlig ordning två uppslag med pyssel och recept och fina jultips!

Tidingen Junia finns nog inte i ute längre men även där blev det ett fint reportage. Älskar två saker med omslaget: att jag blir titulerad som entreprenör och att jag inte ler. Är så befriande att inte bli ombedd att  smila upp mig på alla bilder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Triss i press”

  1. Så fint! Och det ser så naturligt ut när du inte ler, superfin!

    .

    Kolla gärna in på min blogg, jag är hyfsat ny men vill komma igång ordentigt. Jag delar med mig om småbarnslivet, tankar, självkänsla och mycket mer. Ge gärna lite feedback eller bara kika in. Det hade gjort min kväll ännu bättre! ☺️

  2. Tänkte just kommentera att det är underbart att du inte ler! Varje gång en kvinna är på ett omslag utan att le så känns det lite som en revolution!

  3. Köpte Amelia Jul när jag var i vårt lilla torp i Sverige … sköna tips på julstök – tack!!

    Många hälsningar från Danmark