Nu har jag varit bloggare drygt 11 Ă„r. Det första inlĂ€gget var trevande och bilderna smĂ„ som tumnaglar. Men 2007 hĂ€nde nĂ„got. Jag började förstĂ„ att den som ska lĂ€sa bloggen gĂ€rna vill kunna se vad bilderna förestĂ€ller. Och  jag slutade  fota mig i tandkrĂ€msprickiga badrumsspelar. Jag lĂ€rde mig pimpa min enkla blogg med en fin tapet och header och byggde lĂ„ngsamt upp en lĂ€sarskare. Proffsig var bloggen fortfarande inte – men jag bestĂ€mde mig för att satsa ordentligt och gjorde upp utgivningsplaner och kom pĂ„ teman jag skulle skriva om.

Den senaste tiden har jag tittat tillbaka och jĂ€mfört nu med dĂ„. Det har gjort mig fnissig, rörd och stundtals sĂ„ generad att ingen skĂ€mskudde varit tjock nog. Men det har varit otroligt roligt att reflektera över ett drygt decennium av bloggande – och jag vill dela det med dig som lĂ€ser.

Under november ska jag visa flera höjdpunkter och nĂ„gra rejĂ€la magplask frĂ„n den tid som gĂ„tt. Vad som har förĂ€ndrats i hur jag skriver – och hur jag sjĂ€lv förĂ€ndrats pĂ„ kuppen. Jag kan se att jag bĂ„de blivit fegare och modigare pĂ„ samma gĂ„ng. Och du som i lĂ€ser i november kommer fĂ„ veta nĂ„gra saker jag aldrig berĂ€ttat om förut…bilden ger nĂ„gra ledtrĂ„dar.

VĂ€lkommen till mitt novembertema Nu&2007 – hoppas du kommer ha lika kul som jag!