Nu har jag varit bloggare drygt 11 år. Det första inlägget var trevande och bilderna små som tumnaglar. Men 2007 hände något. Jag började förstå att den som ska läsa bloggen gärna vill kunna se vad bilderna föreställer. Och  jag slutade  fota mig i tandkrämsprickiga badrumsspelar. Jag lärde mig pimpa min enkla blogg med en fin tapet och header och byggde långsamt upp en läsarskare. Proffsig var bloggen fortfarande inte – men jag bestämde mig för att satsa ordentligt och gjorde upp utgivningsplaner och kom på teman jag skulle skriva om.

Den senaste tiden har jag tittat tillbaka och jämfört nu med då. Det har gjort mig fnissig, rörd och stundtals så generad att ingen skämskudde varit tjock nog. Men det har varit otroligt roligt att reflektera över ett drygt decennium av bloggande – och jag vill dela det med dig som läser.

Under november ska jag visa flera höjdpunkter och några rejäla magplask från den tid som gått. Vad som har förändrats i hur jag skriver – och hur jag själv förändrats på kuppen. Jag kan se att jag både blivit fegare och modigare på samma gång. Och du som i läser i november kommer få veta några saker jag aldrig berättat om förut…bilden ger några ledtrådar.

Välkommen till mitt novembertema Nu&2007 – hoppas du kommer ha lika kul som jag!