Skaparlusten är tillbaka!

Kottkrans där händer binder fast små kvistar med röda lingon i. Ur En Underbar Pod.

Hurra! Jag är så glad över att poddlyssnaren Dordi bett mig och Erica att göra ett riktigt höstigt hemmafix. Det blev ett skapande poddavsnitt som passar att lyssna på när det är regn och rusk utanför fönstret.

Vi binder kransar, pratar höstfest och jag känner en stark lust att skapa med händerna. En lust jag tappade bort under utmattningen, men nu är den tillbaka!

Kransstommar i olika material och mossa med ris på köksbord. Ur En Underbar Pod.

Erica binder krans av mossa och ris. Ur En Underbar Pod.

Krans av vit och grön mossa och mörka kvistar som hänger mot gammaldags skåpdörr. Ur En Underbar Pod.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Skaparlusten är tillbaka!”

 1. Vad roligt att din skaparlust är tillbaka! Det är en sån lättnad då man känner igen sig själv igen efter depression/utmattning.

 2. Så mysigt avsnitt! Jag lyssnar allt på er på bussen till jobbet tidigt på morgonen och det ger mig sån härlig start på dagen!

  En fråga som kanske är lite konstig – men hur tusan fäster man själva kransen på dörren?!!? Med spik rakt in!? Känns som det blir fult när man inte har någon krans där?

  1. Hej Linnéa,

   sent svar här men ändå – jag har en gammal dörr så jag spikar bara på, men har du en ny kan man alltid fästa liten spik eller häftklammer högst upp på dörrkanten där den inte syns och sen dra en tråd ner där kransen får hänga. Lycka till med kransfixandet!

 3. Erika är så jävelsöt!
  Lyssnade på er imorse när jag tränade, har helt gått ifrån musik under träningen utan bara poddar, det ger mer tid att lyssna på, lite störande då bara när nån kommer och ska dunkadunka discogym.