När det gäller bloggen finns ju högsäsong och lågsäsong för annonsörerna. Nu i november och december vill ju alla annonsörer synas. Samma sak i maj och juni. Visst hade det varit fint om det var lite mer jämnt utspritt över året  – samtidigt som jag vill lyssna på annonsörernas önskemål. Det är ju de pengar jag tjänar nu som ska betala min och mina anställdas löner i tröga januari och februari.

Det blir alltså i vanlig ordning mer reklam veckorna fram till jul och jag hoppas att ni har förståelse för det. (Då har jag ändå slutat med julkalendrar som gör att bloggflödet känns extra fullproppat med reklam i december). Med det sagt vill jag poängtera att de inte är så att proportionen mellan reklaminlägg och vanliga inlägg förändras. Har jag mer sponsrade inlägg adderar jag fler “vanliga” inlägg däremellan. Så på det hela taget blir det egentligen bara en högre publiceringstakt dessa veckor. Och jag är jätteglad över mina annonsörer eftersom de möjliggör att jag kan lägga så mycket kärlek och krut på bloggen.

Jag känner att jag vill skriva det här redan nu för att vara transparent med hur jag resonerar <3 och har ni önskeinlägg inför jul så hojta gärna ska jag försöka gå er till mötes!