• Annonssamarbete med Daniel Wellington •

Ett klassiskt ur

Jag har varit på jakt efter en superklassisk klocka ett bra tag. Jag är inte så bra på att använda smycken och accessoarer så jag vill att de ska vara enklast möjliga. Men nu hittade jag just en sådan klocka från Daniel Wellington som jag fastnade för direkt! Det tunna bandet, den enkla urtavlan och med känsla av hög kvalitet.

Sedan kom jag på att mamma hade en liknande klocka under hela min uppväxt – med samma typ av band och urtavla.  Kanske är det därför jag tycker så mycket om den modellen? Mamma hade väldigt klassisk, enkel stil.

Jag passade också på att klicka hem en klocka till Jakob i farsdags present. Också den väldigt klassisk och stilren med svart skinnband och guldspänne. Levereras i en fin liten ask med rött band. Daniel Wellington har också cuff links i silver och guld som man kan välja att ha till klockan som en extra accessoar.

Just nu får ni läsare 15% rabatt på hela köpet från Daniel Wellington om ni uppger koden UNDERBARACLARA i kassan. Ps – de skickar med fri frakt i hela världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Ett klassiskt ur”

 1. Hej Clara ! Detta har inget med inlägget att göra men jag har önskemål om blogginlägg om klimathotet . Jag går omkring med en fruktansvärd klimatångest och tänker på barnens framtid och om de ens ska få bli gamla . Du som har stor plattform – önskemålet att du skriver om det mer – vad vi som små personer kan göra – tillsammans kan vi ju flytta berg , vad är dina tankar kring denna fråga som jag anser vara den viktigaste av alla. Tack för att jag får skriva kommentarer så här . Med vänlig hälsning Elin Lundqvist Burlin , Skellefteå

 2. Jeg ønsker å kjøpe en klokke, men får ikke slått inn rabattkoden.
  Takker for en flott blogg som jeg følger hver dag.

 3. Hej Clara!
  Tack för en fin och gemytlig blogg:) hur länge gäller rabattkoden för klockan?

 4. Så ärligt och fint förklarat kring mängden sponsrade inlägg och att balansen kan bli lite ojämn under året för en bloggare. Ingen annan har nog någonsin berättat så tydligt och varit så öppen inför sina läsare med något som ändå inte alls är konstigt eller mystiskt. Tack för det!

 5. så fint att se dig med klocka! den passar verkligen dig tycker jag. jag själv bär jag aldrig ur, men skulle verkligen vilja det. kasnek kan detta vara ngt för mig?

  blev inspirerad 🙂