Podd och sånt

Vi är så himla glada för alla trogna lyssnare av En Underbar Pod. Tack för era kommentarer och all pepp ni skickar. Vår podd är gjord för att vara en riktig ljudupplevelse både med prat och saker vi gör. Ibland bakar vi, ibland går vi på skogspromenad i knarrande snö eller grillar pinnbröd vid en sprakande brasa.

Flera poddlyssnare har reagerat på att jinglarna med utomstående reklam låter illa i En Underbar Pod. Ni har rätt. Och inte bara låter de illa – ibland gör de också reklam för företag som jag inte alls kan stå för.

Så från och med nu är de jinglarna borta. Här kan du höra mer om hur och varför vi fattat det beslutet:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Podd och sånt”

  1. Gött att ni kan välja att ta bort jobbig reklam. Hoppas det går runt för er ändå! Tack för en härlig podd!

  2. Vilket bra ställningstagande av er! Det har varit rätt störig reklam, och även varit uppenbart att det inte är ni som styrt över den.. mer anpassad och vettig reklam låter fint:)

  3. Jag är en typisk sådan person som inte stör mig på reklam, det är som att jag varken ser den eller hör den oavsett i vilken form den kommer. Mitt medvetande verkar inte uppfatta den. Vilket är skönt men konstigt kanske. Och ibland försöker jag medvetet uppmärksamma den och det tycks alltid handla om sådant som jag inte behöver, vill ha eller är berörd av.
    Men de som absorberar den så våldsamt att de stör sig på den måste vara en perfekt målgrupp att vända sig till, när man är mottaglig på det viset. Och då kan jag mycket väl tänka mig att det blir störande! Hugaligen. Bra med att kunna välja vad man vill göra reklam för iaf, för reklam i sig är ju inget ont egentligen, en önskan om att nå fram med en produkt (ja, jag fattar att det ligger ekonomiska intressen bakom men ändå). Bra jobbat!

  4. Älskar er pod. Började lyssna från början för några veckor sen och är helt fast. Jag tänker som er och det är så härligt när ni sätter ord på alla tankar. Typiskt sånt som jag gärna pratar om med mina väninnor. Fortsätt med det ni gör. Ni är helt underbara och jag är så avundsjuk på alla som får umgås med er (lyssnade just på avsnittet om avund). Kramar i massor.

  5. Du måste åka till skärholmen nästa gång du är i storstan och spela in er podd där vore kul!

  6. Har tänkt på det men samtidigt att ni ju måste få pengar. Starkt beslut, hoppas ni hittar andra lika lönsamma alternativ.