Äntligen händer det!

Jag har ju jobbat hemifrån sedan åtta år tillbaka. Suttit i min ateljé på övervåningen och trivts himla bra med det. Men med åren har mina behov förändrats. Jag jobbar inte längre ensam utan mycket tillsammans med Annakarin och Erica.  Projekten blir bara fler och fler. Klädkollektionen som gjort pangsuccé, barnböckerna som översatts till tolv språk och så en hel rad nya företagsideer som jag och Annakarin håller på att ta fram. Våra företag växer! Mitt företag växer – och jag vill växa med det. Och jag har saknat en fysisk plats där jag kan möta läsare, kunder och samarbetspartners.

Jag och Annakarin har länge drömt om ett ställe där vi får sitta ihop och utvecklas – och nu har vi gjort slag i saken. Vi har fått tag i Umeås finaste lokal och satt vår egen prägel på den. I ett av stans äldsta hus (med centralt läge, gamla Backmans Antik) kommer vi hålla till. Hos oss finns en poddstudio, ett showroom för Miss Clarity, utrymme att hålla föreläsningar, kurser, event och massa annat kul. Och såklart kontor! Vi har också samlat några av de vassaste kreatörerna i Umeå för att sitta med oss. Formgivare, designers, projektledare, fotografer och mycket mer. Tillsammans kommer vi skapa en riktigt kreativ miljö.

Jag är så himla peppad på det här! Nu är jag är på väg in i en ny fas. Inte längre sitta hemma jämt utan också kunna åka iväg till vårt ställe. Nu kommer en ny kreativ tid med utrymme för massa bra projekt. Lidström&Nyberg kommer bli en underbar plats att hänga på. Och till helgen inviger vi allting med en julmarknad. Jag återkommer med mer information och bilder! Så fort jag har något att visa upp. För det är galet fint. Äntligen händer det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

89 kommentarer på “Äntligen händer det!”

 1. Kul! Jag gick förbi Backmans bara häromdagen och undrade vad det skulle bli där istället. Ser verkligen framemot julmarknaden också!

 2. Så otroligt kuul! Heja dig och er! Det är så häftigt att få följa din väg genom liv och karriär!

 3. Så vansinnigt spännande, och roligt! Önskar er all lycka och hoppas jag hinner kika på er julmarknad!

 4. Det fysiska rummet skapar rymd och rytm för våra mänsklig kroppar, när rörelse kommer i fin klang mellan kreatörers skapande och skrattets frigörelse i vardagens beslut som skapar stabilitet i riskens närhet. Där i kan magi skapas! All energi o i samma stund stillhet till eran nästa våg framåt!

  1. Så fantastiskt vackert och bra uttryckt Lisa! Du satte något i rörelse hos mig 🙂 Tack!

 5. Hurra!! Det ligger verkligen i tiden att mycket nytt händer! Ser det lite överallt. Det är fint hur våra liv följer varandra omedvetet. Och jag blir glad över det, för din lycka är min lycka. Höjs en människas nivå så höjs alla andras nivå med henne. Fint och flummigt 😛

 6. Vad kul! Både grattis och heja för välförtjänta framgångar! Hoppas det blir MINST lika bra som du innerst inne önskar och hoppas på ☺️

 7. Såå roligt för er, grattis och lycka till! Inspirerande och väcker nya tankar hos mig, eller snarare tanken om att ta tag i de drömmar som inte blivit av men fortfarande skulle kunna bli verklighet! Spännande och ser fram emot att se bilder!

  1. Tillägg- hörde på nån pod med yoga girl att hon tills för inte alls länge sen drivit alla sina bolag med +50(!!!) anställda hemma från köksbordet, rätt coolt.

 8. Men GRATTIS till er nya lokal! Så roligt att få gå till en mysig arbetsplats och träffa kollegor mm. Sedan får hemmet vara en plats för ledighet.

 9. Så himla kul!! Det låter ju himla drömmigt. Sitter själv på ett ”business community” och det är verkligen så sjukt bra att ha ett externt kontor plus ”kollegor” tycker jag.
  Kommer gärna och hälsar på i Umeå någon gång på Lidström&Nyström 😍😍😍

 10. Åh vad roligt med något nytt att se fram emot! Då och då behövs en förändring för att man inte ska tappa motivationen.

 11. Men åh vad kuuul! Perfekt lokal, placering och utveckling av företag(en)!
  Flyttat från Umeå sedan tiotalet år tillbaka men hänger fortsatt nästan varje sommar hos underbart umefolk. Typiskt bra plats! Att nu stan blir berikad av nått sådant genuint som detta gör nästan att mitt gamla Umeå liksom börjar tina fram igen; stan som var underbart full av subkulturella mötesplatser! Ååååh! <3
  Hurraaaaaa!

 12. Grattis! Så kul och spännande! 🙂 Önskar att jag var hemma i helgen och kunde gå på er julmarknad.

 13. Wow!! Beundrar så mycket allting du gör och hur du ständigt lyckas ta din verksamhet vidare! Lycka till <3

 14. Vad roligt!! Jag är alldeles för långt bort för att se det på riktigt men gläds med Lidström&Nyberg o co och alla som får se det in the flesh. Spännande!

 15. Välkommen in i stan!
  Så roligt att få fler grannar och att de västra kvarteren får allt fler intressanta invånare. Äntligen <3
  Kram och all lycka till!!
  Merete med Meretes butik ( eko butik & behandlingar ) på Kungsgatan 51, innergården ( i ett f d stall faktiskt ).

 16. SÅ roligt!! Stort, stort grattis till er och till alla de kreatörer som får möjlighet att vistas hos er och dela kreativiteten tillsammans med er!!