Jag Ă€r sĂ„ himla glad för vĂ„r inglasade veranda – men för att kunna förlĂ€nga sĂ€songen och nyttja den under kyligare dagar behöver vi nĂ„gon slags vĂ€rmare. DĂ€rför blev jag sĂ„ glad nĂ€r jag via min kompis Frida fick tips om den hĂ€r gasolkaminen i gjutjĂ€rn. PĂ„ bara en kort stund vĂ€rmer den upp uterummet och eftersom den har hjul kan man enkelt rulla den mellan olika stĂ€llen.

Det fina Àr att den Àr godkÀnd för inomhusbruk sÄ vi kan ocksÄ ha den i vardagsrummet. DÀr har jag lÀnge saknat en eldstad men det har inte kÀnts ekonomiskt försvarbart att genomföra med tanke pÄ vilket besvÀr vi hade nÀr vi installerade vedspisen i köket. Nu har vi istÀllet kaminen att enkelt rulla in dÀr under kalla vinterkvÀllar.

Min gasolkamin Provence kommer frĂ„n gasoltuben.se som erbjuder allting inom gasol i sin webbshop. Gasoltuber till Sveriges bĂ€sta priser, gasolkaminer, gasolgrillar och kylskĂ„p. Nu har du chansen att vinna en precis likadan kamin som den jag har – vĂ€rde 4545 kronor!

För att vara med och tÀvla ska du

  • Följa Gasoltuben pĂ„ Facebook
  • Kort motivera varför du önskar vinna den hĂ€r kaminen och var du har tĂ€nkt placera den?

(TÀvlingen pÄgÄr till den 26/12. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Gasoltuben utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas)

Nu Ă€r tĂ€vlingen avgjort! Grattis till Sofia som vann med motiveringen “Jag skulle definitiv ha den pĂ„ vĂ„r inglasade altan dĂ€r vi sitter mycket under sommarhalvĂ„ret. Vi saknar nĂ€mligen matrum sĂ„ dĂ€rför Ă€r altanen guld vĂ€rd nĂ€r en har gĂ€ster över. Skulle mer Ă€n gĂ€rna förlĂ€nga sĂ€songen dĂ€r ute sĂ„ att vi kan fortsĂ€tta njuta av utsikten över vĂ„r lilla sjö Ă€nnu nĂ„gra mĂ„nader pĂ„ Ă„ret.”