Jag är så himla glad för vår inglasade veranda – men för att kunna förlänga säsongen och nyttja den under kyligare dagar behöver vi någon slags värmare. Därför blev jag så glad när jag via min kompis Frida fick tips om den här gasolkaminen i gjutjärn. På bara en kort stund värmer den upp uterummet och eftersom den har hjul kan man enkelt rulla den mellan olika ställen.

Det fina är att den är godkänd för inomhusbruk så vi kan också ha den i vardagsrummet. Där har jag länge saknat en eldstad men det har inte känts ekonomiskt försvarbart att genomföra med tanke på vilket besvär vi hade när vi installerade vedspisen i köket. Nu har vi istället kaminen att enkelt rulla in där under kalla vinterkvällar.

Min gasolkamin Provence kommer från gasoltuben.se som erbjuder allting inom gasol i sin webbshop. Gasoltuber till Sveriges bästa priser, gasolkaminer, gasolgrillar och kylskåp. Nu har du chansen att vinna en precis likadan kamin som den jag har – värde 4545 kronor!

För att vara med och tävla ska du

  • Följa Gasoltuben på Facebook
  • Kort motivera varför du önskar vinna den här kaminen och var du har tänkt placera den?

(Tävlingen pågår till den 26/12. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Gasoltuben utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas)

Nu är tävlingen avgjort! Grattis till Sofia som vann med motiveringen “Jag skulle definitiv ha den på vår inglasade altan där vi sitter mycket under sommarhalvåret. Vi saknar nämligen matrum så därför är altanen guld värd när en har gäster över. Skulle mer än gärna förlänga säsongen där ute så att vi kan fortsätta njuta av utsikten över vår lilla sjö ännu några månader på året.”