Snabbhej, extrapodd och min nya bok!

Åhåj vilken dag! Har varit på Formex sedan imorse och byggt vår monter. Fint blir det men ont i fötterna får man. Nu ska jag svida om och gå ut och äta middag med Nicola och Anna. Men jag tittar egentligen bara in som snabbast för att berätta att ni måste hålla utkik efter vårt extrainsatta poddavsnitt som släpps vid midnatt! Där får ni höra allt om min och Ericas nya bok. Äntligen får vi prata om den. Sök på En Underbar Pod på Acast eller iTunes eller någon annan stans där poddar finns så den hittar ni den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Snabbhej, extrapodd och min nya bok!”

 1. Hej Clara,
  skulle du inte kunna börja med Dagens citat igen? Dina fräna och smarta kommentarer får mig att skratta högt!
  Snälla? 🙂
  /din trogna bloggläsare Sara

 2. Hej! Jösses blev alldeles överrumplad av hur mycket jag saknat er podd i lurarna påväg till jobbet. Skrattade åt pannkakan och svalde hårt när ni pratade om blås liv i min låga. Fattar hur långt jag själv kommit. Hur himla sant det är att man måste göra livsstilsförändringar. Att man måste fortsätta skruva och greja hela livet för att alltid värna sig själv.
  Gör man samma blir det samma. Gör man annorlunda blir det något annat.
  Heja oss! Och tack för en underbar podd. Kram!

 3. Ååå så bra, hade verkligen hoppats på att det var utmattning som skulle vara temat. Vi är många drabbade… Tack för att ni är modiga och berättar!

 4. Har lyssnat på podden och känner bara att nu får det väl ta och bli april snart? Ser himlans mycket fram emot er nya bok! Den kommer med all säkerhet att ge insikter åt alla (inklusive mig själv) som drabbats av utmattning eller är på väg mot en. Till dig och Erica, ett riktigt stort lycka till med boksläppet! 💛

 5. Hej Clara! Och alla andra som läser förstås.
  Jag vill fråga hur du ser på klimathotet och att flyga.
  Jag älskar mina barn över allt annat och tror alla har ansvar att göra det vi kan för att deras framtid blir så bra den kan. och jag gör valet att flygvägra – har paktat att köra bil bara 1 gång i veckan ( funkar trots 1 mil från jobb och förskola) äter mycket vegetariskt och ekologiskt. Recyklar – självklart , upcyklar DIY och odlar ( odlar så gott jag kan asså ….varje år kanske jag lyckas lite bättre )

  Det rimmar så illa att normalisera flygande i samma mening som att vi älskar våra barn. ❤🌍 med Kärlek och ljus jag ber – snälla tänk om ❤ #jagstannarpåmarken

 6. Jag hittar inte er podd på Spotify.. hade gärna sett er där då jag inte orkar ha flera appar för o kunna lyssna 🙈 Minnet i telefonen försvinner konstant av de😏 Men det är förvisso mitt problem o inte erat..