• Inlägget innehåller reklam för mina egna produkter •

Formex, Norstedt och Daisy Beauty

Åh nu är jag hemma igen efter tre dagar i Stockholm. Sådana fantastiska dagar – men väldigt skönt att vara tillbaka i byn. Jag och Anna och Nicola kickade igång med Formex på tisdagen då vi byggde monter för Yawama. Snälla Rebel Walls hade helt utan motkrav sponsrat oss med en tapet till montern – verkligen guld värt när man är ett företag med ytters små marginaler. Det tackar vi för!

Anna fixade med lite beställningsmallar och sånt för alla kunder.

Vi har träffat så många nya återförsäljare under dessa dagar. Varje gång tänker jag på hur det startade. Sex Zambiska kvinnor som vi lärde sticka och virka gosedjur. Idag är de sextio som arbetar åt oss. Tack vare Formex och alla nya återförsäljare kommer de få en stabilare inkomst under 2018.

Igår började dagen med att jag gästade inspelningen av entreprenörspodden Drömpodden. En väldigt trevlig intervju – mitt avsnitt släpps nästa vecka så jag återkommer med länk till det.

Därefter blev det raka vägen till Norstedt för att träffa vår formgivare Lukas och planera PR-insatser inför våren. Dessutom presslunch för kulturjournalister och bokbloggar.

Där fick jag äntligen träffa denna böna – kulturjournalisten Tara Moshisi som jag tycker är fantastisk. Sorry för dålig bildkvalitet, tog med mobilen.

Jag och Erica firade att vår bok gått rakt in på Bokus topplista!

Jag och Erica posade också stolt med vår bok som kommer att bli såååååå bra när den är färdig. Det här är bara en dummy – den riktiga har inte tryckts ännu.

Efter förlagsjobbet var slut fick jag låna det fina hörnrummet på förlaget. Dit kom härliga fotograf Emelie Dahl och journalist Veronika Henriksson från Daisy Beauty för att fota reportage till tidningen.

Efter plåtningen åkte jag vidare till Berns där jag blev bjuden på middag av Kicki Norman samtidigt som vi avhandlade allt om business, blogg och pressetik. En så bra avslutning på hektiska dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Formex, Norstedt och Daisy Beauty”

 1. Grattis till all framgång!!!
  Du är en inspirationskälla.
  Själv drömmer jag om att en dag ge ut en barnbok.
  Allt går om man verkligen vill väldigt mycket!

 2. SÅ himla bra projekt har ni! Å är säker på att miss clarity kommer fortsätta sälja oavsett underklädsdebatten tidigare.. Vart kan man köpa era gosedjur? Finns de i butik någonstans eller enbart på nätet? Ska göra en blöjtårta till en vän snart, vore fint krydda den med en sån nalle på toppen 🙂

 3. Jag läste om er nya bok och tänkte att den måste jag bara ha!!! Typ igår.. sedan inser jag att den släpps först i april.. oj vilken jobbig väntan det här kommer bli..Tack för en underbar blogg!! Jag längtar så efter boken!!

 4. Hur funkar det med Bokus topplista, att finnas på den innan utgivning, är det förväntningar som mäts på något vis?

 5. Din syster har världens snyggaste frisyr!🙌🏻
  Du är jättefint du också men jag bara älskar korta frisyrer och hennes är verkligen spot-on👌🏻 Har någon någonsin sagt att din syster och Amber Valletta är, i det närmaste, kopior?☺️
  Du är en förebild, tack för att du orkar!💐