Snabbhej med vårkänslor

Åh London! Här är det så fint. Igår sken solen och det kändes som vår i luften – jag gick längs Themsen med öppen jacka och njöt. Idag är det lite mulet och kallt men jag ska ändå mest springa på möten så jag blir nog mycket inomhus.

Tänkte egentligen bara titta in och önska er en fin fredag och tipsa om att avsnittet där jag gästade Drömpodden nu finns ute! Där pratar jag entreprenörskap och framtidsdrömmar. Lyssna här eller i valfri podcastapp. Trevlig helg på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Snabbhej med vårkänslor”

  1. Åh jag skulle också vilja åka till London, kanske dags för mig snart också! Hoppas du får en finfin helg! Besök gärna min blogg där jag skriver öppet om kampen för ett friskt liv iväg från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden – allt för att få bort stigman och tabun kring psykisk ohälsa! Ta hand om er, kramar

  2. Här är det vårlikt väder idag då snön regnat bort och solen skiner. Men jag är INTE redo! Det är faktiskt mitt i vintern nu och bör vara snö och is ute, en vackert vit värld vill jag leva i. I mitten på mars är den välkommen, våren.

  3. Kommer det nån vårkollektion av Miss Clarity? Skall på flere fester i vår och har börjat planer 🙂