Äntligen hemma

Det är så fint att komma hem igen till mina pojkar. Bertil, Folke, Jakob och Melker. Vi vaknade sent och tog en långfrukost tillsammans.

Man vill bara sitta nära när man varit borta så länge!

Den här söndagen har jag åkt skidor med Bertil, sett Harry Potterfilm med barnen, somnat på soffan och badat badkar tillsammans. I övrigt har inte mycket av värde skapats. Precis som en söndag ska vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Äntligen hemma”

 1. Så fint alltihop. Förutom massa Tillsammanstid hela familjen. Har vi haft date på “Brottsplatsen”, jag och mannen..
  Kram och god ny vecka önskas er!

 2. Vilka underbara pyjamasar Folke och Bertil har på sig! Ska till London snart och undrar var du fått tag på dem?(Om de är köpta i London)

 3. Du kanske har koll på det här redan men det verkar vara nåt knas med ditt kontaktformulär. Det kommer upp ett felmeddelande om att det inte går att skicka just nu.

 4. Hej Clara! Bar kommer din fina pyjamas ifrån? Har gått och letat efter en fin länge och din verkar perfekt.
  👌😊 Anna

 5. Men vilka mysiga bilder! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Ta hand om er, kramar <3

 6. Åh, tittar du på Harry Potter med killarna?! Jag längtar efter att få inviga storebror (6 år) här hemma i Hogwarts mystik, men har varit rädd att det än så länge är för läskigt… Vad tycker dina pojkar? Böckerna tänkte jag börja högläsa nu under våren, men funkar filmerna redan för dina?
  Tacksam för tips