Pyssla loss med oss i podden!

På tisdag släpper vi in vårljuset och låter påskens färger ta över En Underbar Pod.
Ett riktigt härligt påskpysselavsnitt där jag och Erica får sällskap av våra barn.

Tryck på gula playknappen så får du ett smakprov av hur det kommer att låta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Pyssla loss med oss i podden!”

 1. Härligt, det ska jag lyssna på! Jag börjar bli sugen på påskpyssel nu.
  Idag lyssnade jag på avsnittet om att vara sin egen chef, det var första gången jag lyssnade på er och stor tumme upp för podden.
  /Sandra ( http://kojatillslott.se )

 2. Åh det ser jag verkligen fram emot!! Har precis börjat tänka på om det finns något bra påskpyssel som jag kan göra med barnen, då jag är väldigt tacksam för tips😊

  1. Mitt första tips Mirjam – spara tidningar redan nu! I avsnittet som kommer på tisdag använder vi mycket färger och fast jag tyckte att jag täckt bordet ordentligt med skyddspapp så hamnade det färg lite här och där, inte minst på Clara 😂

 3. Mysigt med påskpyssel! 🙂 En liten önskan helt apropå, kan ni inte ta tillbaka ‘sök’-funktionen på hemsidan så man kan söka bland inläggen, eller har ni bara flyttat på den? Kan inte hitta den längre nämligen.

  Ha det fint! 😊