• Innehåller reklam för Miss Clarity •

En teaser inför vårkollektionen…

Åh vad jag är peppad på vår vårkollektion från Miss Clarity som släpps den 23e mars. Vi plåtade i vår ateljé i måndags och bilderna som Matilda tog blev så fina. Tycker om känslan i dem. Styrka, systerskap, innerlighet och glädje.  Lovar att visa mer så fort jag har fått fler bilder! Kunde bara inte hålla mig ifrån att lägga upp den här redan nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “En teaser inför vårkollektionen…”

  1. Hej Clara! Jag har en podd-idé, som jag tror du och Erica skulle vara bäst på att prata om. Och själva tycka var kul att undersöka. Hoppas jag i alla fall. Jag skulle vilja höra er prata om era mammor, farmödrar och mormödrar. Vad har ni hämtat från dem som ni uppskattar? Eller vad försöker ni undvika att upprepa (från dem)? Känner ni igen er i dem? Vem av dem liknar ni mest? Hur har de gett er kraft (för de har nu ju uppenbart massor av)?

    Tänker att detta kan inspirera till kvinnokraft, den kraft vi ofta får från kvinnor i rakt nedstigande led i generationer. Sånt är kul, tycker jag, och kan säkert få lyssnarna att börja fundera på detta själva. Hoppas ni gillart.

  2. Anna-Karin!! Hon är andlöst vacker! Som en gudinna typ, liksom, -ish.

    (Med detta sagt menar jag INTE att du, Clara, på någotvis är mindre snygg. Båda två är vackra på sitt sätt såklart! 🙏🏻)

  3. Åh vad fin klänningen du har på dig ser ut! Nytt snitt jämfört med omlottmodellerna! Intressant!

  4. Ahhh! Varje gång jag ser en bild på Anna Karin blir jag så sjukt avundsjuk och vill se ut EXAKT som hon gör. Fan. Varför bestämde jag mig för att göra ljusa slingor i håret liksom?! Borde ju ha mörkt hår och röda läppar och en garderob fylld med Miss Clarity klänningar!