Så smakar podden på tisdag…

Laxsnittar skurna i bitar och lagda i stora silverskedar på matbord.

Det ska vara lätt att ordna fest på våren! Därför fixar jag och Erica lättlagade godsaker som passar bra på buffébordet under påsk och resten av våren. Du får gärna sno våra recept.

Här är ett smakprov av hur det ska låta på tisdag i En Underbar Pod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Så smakar podden på tisdag…”

  1. Kanske inte precis till ämnet…
    Din Västerbottensdräkt, vad har du för skor till den? Bor numera i Dalarna där det är populärt med dräkt, och för mig har det varit självklart med en Västerbottensdräkt, eftersom jag är född och uppvuxen där. Köpte en begagnad förra våren, utan skor till, så nu är den stora frågan om vilka skor som skulle passa? Finns det särskilda? Här är det liksom en industri där det tillverkas olika gör olika byar.
    Har googlat utan riktigt napp. Sett någon som haft näbbskor. Hur har du gjort/tänkt?

  2. Åh vad kul! Besök gärna också min blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat depressioner, ätstörningar och självskadebeteenden – allt för att vi ska prata mer öppet om det. Ta hand om er allihop, kram <3