När jag surfar på Pinterest och hittar bilder som folk pinnat från min blogg är det alltid lika fantastiskt. Att det finns folk som ser mina bilder och mitt hem och känner att det är något de vill spara gör mig otroligt glad. Att veta att det jag gör inspirerar är vad jag lever för.  Här är några av de bilder som pinnats extra mycket.

Som vårt lantkök med tarmig tunn garden, småskeva möbler och favoritplock från loppis.

Eller som min murade odlingsbädd jag gjorde i somras. Den gav en enorm kryddskörd. Längtar efter att fylla den med kryddor igen.

Eller den här vinkeln i mitt matrum. Den blå tapeten från Sandbergs Tapet går hem i stugorna.

Många gillar utsikten från köksbänken. Jag får hålla med om att den är toppen. På sommaren blir jag rätt hemmablind – men nu när jag ser den här bilden får jag nästan svimningskänslor.  Drömmer är att stå där och laga mat med grönsaker från gården.  Höra fågelkvitter, tuppen som gal och känna doften av nyslaget gräs på åkern.

Punschverandan är också en riktig klickmagnet. Det förstår jag verkligen för innan jag själv byggde veranda hade jag pinnat säkert femhundra bilder på vackra verandor.

Bilden på när jag dukar upp för tårtkalas på midsommar med servisen från Mon Amie är också väldigt populär.

Liksom bilden av vår uteplatsi kvällssol. Med hängmattan i bakgrunden. Mååånga pins på den!

Slutligen Miss Claritys första kampanjbild – fotad av Krickelin och stylad av min syster Anna Lidström. Och jag håller med om att den är fin. Systerskap, värme och glädje!