• innehåller reklam för Miss Clarity •

På fredag smäller det

Vill bara påminna om att nu på fredag klockan 16.00 släpps vårkollektionen från Miss Clarity. Men för dig som vill få tillgång till kollektionen en dag före alla andra det bara att gå in och och registrera din e-postadress på provrummet.se för att få deras nyhetsbrev. Senast imorgon onsdag. Då har du möjlighet att klicka hem din favorit redan på torsdagen via en länk som kommer med mail den dagen.

Har ju helt glömt att nämna att vi utökat kollektionen med både blusar och en kimonoinspirerad kappa. För det är något som många av er har önskat!

Tidigare släpp har det varit sådant hårt köptryck att sajten har kraschat men nu har vi bullat upp med extra it-support och en kundtjänst som finns tillgänglig via chat och telefon under hela släppet!

Jag är så stolt över den här kollektionen där varje plagg bär namn efter kvinnor i vår närhet som vi hämtar styrka och inspiration ifrån. Greta, Marianne, Rut och Frida är några exempel!

Klänningarna har designats  efter våra önskemål som min syster Anna Lidström så skickligt omsatt till verklighet. Fotograf till dessa bilder är Matilda Audas Björkholm och makeupen gjorde Carolina Carlbom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 kommentarer på “På fredag smäller det”

  1. Jag reagerade också på att blicken vänts ner/ bort. Intrycket blir mycket mer objektifierande, tycker jag. Plus att vissa poser är väldigt passiva. Hade varit roligare med mer aktivitet och subjekt. Män skulle inte porträtteras på samma sätt tex.

   1. Då har du missat alla tidigare bilder från kollektionen 🙂 har postat flera stycken tidigare där jag möter kamerans blick

 1. Det är så mycket jag gillar med det här!
  Du och Annakarin ser så glada och busiga ut. Klänningarnas färger och mönster. Namnen på klänningarna. Miljön runt er.
  ❤️

 2. Ser jättefint ut. Gillar att det finns flera rundringade klänningar! (tycker omlottmodeller blir för djupt ringade på mig.)

 3. Jag älskar att det är du och AnnaKarin som modellar med kläderna, tycker ni får fram känslan så bra med hur kläderna ska bäras!

 4. Fantastiska kläder och jättefint att det är ni som porträtterar dem i så vacker miljö. Inspirerande! Vill ha både kimonon, blus och klänning 🙂

   1. Har kollat alla men inget där :(. Fick ingen bekräftelse på prenumeration på nyhetsbrevet, så kanske nåt blev fel. Får hålla tummarna för att imorgon då.

    1. Hej igen! Hör av dig till provrummets kundtjänst så hjälper de dig tillrätta. Det finns kvar till i morgon, vi har lagt undan så att det ska finnas att väja bland allt även i morgon. Lycka till /a.

 5. Har mejlet gått ut? Jag har inte fått något trots att jag anmält 🙁 har även tittat i skräppost.

  1. Hej! Då kan du kontakta provrummets kundtjänst. De hjälper dig tillrätta! Vi har också lagt undan klännningar och blusar till i morgon så att det ska finnas av allting. Ingen fara om du inte hittar mejlet, med andra ord. Hälsningar, Annakarin

 6. Å nej! Behövde man registrera mailadress igen!?😱 Har ju gjort det tidigare och fått lanseringsmail men idag har jag inte fått ngt! Tänk om allt är slut nu? 😔

  1. Hej! Ingen fara, vi har lagt undan så att det finns av alla klänningar, det vill säga det är inte slut i morgon. Hälsningar, Annakarin

  1. Inte jag heller! Är prenumerant sen tidigare på Provrummets nyhetsbrev som kommer då och då, men har inte fått nåt sen i början av veckan.

 7. Hej!

  Har inte heller fått nyhetsbrev, kollat även skräppost. Haft tyvärr inte tid att ringa kundtjänst. Får se om det finns min storlek kvar idag vid 16.

 8. Har beställt den härliga gröna Rut klänningen <3 Blir fantastisk att ha i sommar sen <3

 9. Superfin kimono! Jag har köpt en till en vän som passar i svart. För egen del önskar jag den i blå toner!!! Det vore helt underbart om den kan dyka upp i blått nästa gång.