Påsk utan kamera

Åh sicken härlig påsk vi har haft. Vi åkte till min mans mormor på skärtorsdagen och idag åkte vi hem igen. Jag har åkt längdskidor på sjön, suttit vid solväggen och fått fräknar, ätit kolbullar och påskgodis och alldeles för mycket mat. Det har varit strålande sol från klarblå himmel varje dag – och på kvällarna har vi spelat sällskapsspel och jag har målat.

Dumt nog glömde jag min kamera hemma och det enda jag kom ihåg att dokumentera var kolbullarna och Bertils med Jakobs kusin Felicia. Men det är inte fy skam det inte. Jag hamnade i sådan ledighetskänsla att jag liksom glömde bort både blogg och jobb. Men idag är jag på’t igen! Hoppas ni haft en lika fin påsk kära läsare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Påsk utan kamera”

  1. Vilka härliga bilder! Hoppas våren kommer snart också! Besök gärna min egen blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att vi ska kunna prata mer öppet om det, speciellt eftersom det drabbar de flesta av oss genom livet. Ta hand om er, kramar

  2. Så härligt att få glömma bort vardagen! Fint med påskledighet.
    Jag har tyvärr varit tvungen att bli frisk hela påskhelgen, men oj vad en hinner påta hemma då 🙂

  3. Härligt att du kunnat njuta fullt ut av påsken🐣och glömma lite jobb och blogg – tror det var välbehövligt!

  4. Tack, det har jag! Fotar dock som en besatt med mobilen; på soliga sjön, skidorna, i skogen, maten, kakorna, kvällshimlen. En underbar påsk med ljuvlig vårvinter.