• Annonssamarbete Cyberphoto & Canon •

En kväll hos Lidström & Nyberg

I tisdags hade vi en härlig kväll på Studio Lidström & Nyberg.

Vi samlade några av traktens bästa influencers för att fira vår nya bok Barnens Stora Kokbok och samtidigt hålla en fotoworkshop med Cyberphoto och Canon.

När vi skaffade vår lokal drömde vi om precis det här: fylla den med massa grymma, coola, smarta och begåvade kvinnor som får nätverka och bli ännu bättre tillsammans. Här ser ni bland annat instagramaren Willieandmillie, Hosted by nature, Filippa Rådin, Anna Grundberg och Soraya Forsberg

Så glad för att Cyberphoto och Canon ville ordna den här kvällen tillsammans med mig och Annakarin. Jag har alltid fotat med Canon och hos Cyberphoto köpte jag min första utrustning 2008.  Där får man alltid så bra, vänlig och proffsig hjälp. Och nu har vi tillsammans kirrat några fina rabatter hos dem (mer om det längre ner i det här inlägget).

Vi hade bullat upp med drinkar och tilltugg

Och så delade vi upp oss i grupper och så fick alla testa på utrustning, matstyling, porträttfotografering mm.

Alla var så kreativa och började genast gå loss och experimentera

Vill ha ALL utrustning på det där bordet – men fick nöja mig med att slå till på två saker. Ska visa sedan vad det blev

Här ser ni Nordicremake, Hostesbynature, Sorayaforsberg och Nina Elisabeth i samtal

BaraVickan, ElinochAlva och Willieandmillie lyssnade på oss när vi pratade om bildutvecklingen på sociala medier.

Och det gjorde också min vän och instakollega Fröken Frida

Matilda Audas Björkholm dokumenterade hela kvällen så fint! Alla bilder i inlägget är tagna av henne.

Kontoret doftade av hägg, pioner och nyutslagna björklöv som vi dekorerat med.

Renee med fina kontot Lilla Tavelsjö testade att fota flatlay (uppifrån dvs)

Vid en station fick man prova matfotografering och barnfotografering på en och samma gång. Annakarins son David ställde upp och bakade på bild

Ur vår sprillans nya bok!

Maria från Cyberphoto visade smarta funktioner på Canons kameror för bland annat Stinastil. Vi lärde oss massor av matnyttigt!

Jag vill tacka alla influencers som kom och tipsa er om att besöka deras fina konton! Nordic_remake, Hostedbynature, Nina.Elisabet, Willieandmillie, Froken.frida, Stinastil, Filippa Rådin, Susanne Jonsson, Baravickan, Lilla Tavelsjö, ElinochAlvaAnna Grundberg, Soraya Forsberg,

Och så vill jag slå ett slag för att kika in på Cyberphoto. Där finns inte bara bra utrustning till schysta priser utan också mycket matnyttig information för oss som är intresserade av att bli bättre på att fota. Deras experter är hjälpsamma, kunniga och man kan besöka/ringa och fråga dem om allt. Och man behöver inte känna sig dum om man själv inte kan terminologin (det kan inte alltid jag). I samband med det här eventet så erbjuder de också grymt bra rabatter på Canonkameor.

Här hittar du alla erbjudanden 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “En kväll hos Lidström & Nyberg”

  1. Kul att se när norrländska influencers träffas på det här sättet. Vi ser ju mest såna här event söderut, men här uppe i norr finns så många kloka, drivna och kreativa influencers!