Gräsänkan

Hips kom Jakob hem från Spanien och vips åkte han till Schweiz igen. Den här gången på en examination för sin stränga indiske yogalärare. Och jag är ensam med barnen igen. Men det går bra för det är helg, solsken och ingenting som måste göras.

Igår åt vi pizza på stranden medan barnen badade. Bertil följde med sin kompis hem och sov över och jag tog Folke i famnen och bäddade ner honom i min säng. Svettig, sandig och solskyddsdoftande. Som sommaren ska vara.

Idag blir också en dag på stranden. Men först ett besök på plantskolan för att införskaffa sommarblommor till trädgårdens alla krukor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31 kommentarer på “Gräsänkan”

 1. Vill bara sägs att jag uppskattar alla vackra bilder du lägger upp. Jag ströläser texten men beundrar alltid bilderna.

 2. Gud vilket underbart foto högst upp! Du är så snygg och så närvarande i blicken! Om jag inte hade varit så himla hetero hade jag blivit kär… 😉
  Fotot påminner om nåt klassiskt foto från typ 50-talet, av en svensk aktris eller sångerska men jag kan inte komma på vilken, annars hade jag googlat o länkat.
  Kram/Lisa

 3. Oooh jag blev helt knottrig av bara tanken på att lägga sig svettig, sandig och solkrämig 😂🙈 Kul att en liknelse kan vara somrig och härlig för någon och typ ångestobehaglig för någon annan.

  Trevlig helg!

 4. Blir svårt sugen på att klippa mitt stripigs hår kortare när jag ser dina bilder. Försöker uppmana mod bara… Ångrar du dig aldrig?

 5. Men Clara, hur vacker får man vara! Så fin och naturlig – hoppas du mår lika bra och avslappnad som du ser ut.

  Jag ville ta chansen att tacka dig för fotoskolan – vill gärna bli bättre på att fota men har inte haft tid med böcker eller kurser.
  Undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg också om hur man poserar, typ vad du tänker på när du fotar di själv.

 6. Åh, jag vill också kommentera dessa bilder. Det gröna mot den blåa tröjan och sen din hy och ditt hår på det. Och din blick är så fin, Clara! Ser insiktsfull och klok ut men samtidigt med något lurigt. Dessa bilder känns väldigt “gammal skådespelerska”-aktiga. Superfina! Hoppas du har en fin helg.

 7. Denna sommar i maj?! Jag är i Riksgränsen och åker skidor – bland annat – och även om det är rekordlite snö så har vi verkligen ingen värme och grönska. Men sol, snö och renar.

 8. Vad är det som gör att kvinnor hela tiden känner ett behov av att kommentera varandras utseende? Visst, det är bara vänliga kommentarer till detta inlägg, men ändå känns det så sorgligt på nåt sätt. Att vi anser utseendet vara så viktigt att vi hela tiden måste påpeka det. Hur blev det så? ( är inte ett dugg bättre själv ska tilläggas, gör bara en liten reflektion ☺️)

  1. Mest har jag UV-kläder för det tycker jag skyddar bäst. Annars brukar jag vara ganska otrogen och köpa från olika märken och har tyvärr inte hittat någon jag tycker är sådär extra bra