Sommarlovsdagar med syster

Det är så härligt när min syster är här en hel vecka med barnen. Jag tänker på alla fina minnen de kommer få av sina kusinsommarlov. Tyvärr har det varit alldeles för hett för att riktigt kunna göra allt roligt vi planerat. Men vi har i alla fall stigit upp tidigt och ätit frukost i trädgården. Hejhej från tjej i loppat nattlinne!

Vi har badat så mycket vi bara mäktat med. Först ett morgonbad vid nio för att tvätta nattens svett och klister från kroppen.

Allra helst badar vi i älven. Det strömmar så spännande där!

Perfekt när det är så mycket motström att man kan simträna utan att röra sig ut fläcken. Då är det lätt att badvakta kidsen samtidigt.

Vi har ätit lunch i trädgården

Varmkorv med bröd till småglinen

Supergoda laxmackor till oss

Nöjd unge!

En dag dök pappa upp på oväntat besök och då tog vi med honom på en loppistur. Jag fyndade storartat (visar sedan). På kvällen var barnen ute och lekte till tiotiden och byggde kojor av filtar, vedklabbar och gamla bildäck.

En kväll var jag och Anna uppe och byggde uteplats till mig till klockan 02 på natten. Vi kunde inte gå in förrän vi fått klart. Det blev superbra – lovar bildbevis inom kort.

Varje eftermiddag har vi fyllt på energiförråden med isglassar gjorda på mixad melon och ananas.

Går alltid hem hos barnen.

Och så lite blåbärsbullar och blåbärsvatten ovanpå det. Så får kroppen tillbaka energin!

Imorgon åker min syster vidare till min pappa och vi blir hemma själva en vecka. Fast först pangstort födelsedagskalas för Folke nu på lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Sommarlovsdagar med syster”

  1. Det som är så härligt med dina inlägg är att de alltid känns så ärliga och äkta! 😊

  2. Så härligt! Kommer själv ihåg de små “kusindagarna” vi hade när vi var små, var lika kul att träffas varje gång! Hoppas ni får en superhärlig fortsatt helg i värmen! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för ett mer öppet klimat i samhället! Kram! <3

  3. Hej! Fast denna värme gör att sommaren känns så där evighetslång som den gjorde när man var liten. Allt bara tar vid igen nästa dag. Kommer själv bara ihåg kojor, bad och fika som det underbara med loven😊.