Haveri och havera

Hej på er! Jag råkade ut för ett stort datorhaveri förra veckan – precis i samband med att jag gjorde mig redo för en Ölandsresa med bröllop för min syster. Så jag passade på att lämna datorn till min tekniker och ta lite hel-ledigt! Det är alltså det jag upplever just nu. Total bloggledighet. Ovant och aningen abstinensframkallande. Men också skönt. Tror att jag är tillbaka igen på fredag däremot. Tills vidare finns jag dock på instagram och uppdaterar där på @underbaraclaras

Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Haveri och havera”

 1. Hej, googla Mercury Retrograde, låter flummigt men kanske kan vara bra att ha lite koll på 😉 mvh.

 2. Skönt att få ett livstecken och att det inte är något värre än datorhaveri (även om det så klart är besvärligt och jobbigt) då mitt katastroftänk hunnit gå igång, du brukar ju flitigt och regelbundet uppdatera. Lycka till med datorn och njut av att vara nästan helt frånkopplad och avkopplad!

 3. Ha en underbar bloggpaus i sommarvärmen! Hoppas fin dator får den bästa tänkbara vård. 🙂

 4. Vill komma ihåg att säga att i tidningen ”Nära” skrivs om hälsa, andligt, personlig utveckling m.m.
  Där finns en avdelning där det tipsas om må-bra-böcker och i nr 6 så tipsas om din och Ericas bok ”Hjälp jag är utmattad”. 😃👍

 5. Hoppas datorn och du mår bra av semester! Ser fram emot nya inlägg när tiden är mogen. Det finns ju ingen blogg så bra som din.

 6. Såg Annas bröllopsklänning! Vackraste av alla klänningar man skådat hittills. Mästerverk av bruden.

 7. Skulle hemskt gärna läsa ett inlägg om Annas bröllop, samt se en massa bilder! Sett på era Instagram och vill bara se mer 😍 hoppas du haft en skön ledighet

 8. Hej Clara!
  Var äääääärrrr du? Väntar på att få höra från dig!
  Kram fr Anette🌿

 9. Jag kollar din blogg flera gånger om dagen. Först blev jag orolig, men så fick vi ju förklaringen. Men nu har det gått för länge, kan du inte skriva något, snälla. Jag är helt beroende av din fina blogg.

 10. Hej Clara!
  Tack för ditt bloggande! När ditt haveri är över (hoppas snart! ) så har jag en önskan om du vill göra ett inlägg om att ”inreda sig in” i hösten och mörker o så få bort ev höstångest som vill krypa sig på? Gärna lite belysningstips eller så- o snåltotto saknar jag lite, han får gärna va me, Hähä 🙂 ❤️❤️

  1. Håller med Linn här ovan, höstmys tips och bilder från hur du inreder inför hösten vore skoj! ☺ Mvh Linda

 11. Hej,
  Hoppas du har haft en härlig och välbehövlig ledighet.
  Och precis som flera redan skrivit så saknar jag ditt bloggande 🙂
  Hälsningar
  Linda