Snart är podden tillbaka!

Kul att så många hört av sig och undrat när En Underbar Pod kommer tillbaka. Tisdag 4 september är svaret! Jag och Erica hade tänkt rocka loss säsongspremiär redan den här veckan men tyvärr gick inte det, vi fick inte ihop tiden.

Så ringa in tisdag nästa vecka i kalendern – då är vår femte säsong igång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Snart är podden tillbaka!”

  1. Hej,
    `podavsnitten före 51 finns inte kvar eller i alla fall kan har jag inte uppspelningsfunktionerna på min dator. Är det jag som inte ser eller är det fler som har problem

  2. Längtar! Gud vad fast jag är i er podd. Den gör mig så himla glad! Får man önska att ni pratar lite om hur Jakob och du tänkt kring ett tredje barn i podden? Och graviditeten i allmänhet. Det är så spännande att höra ditt och Erikas perspektiv på det, du som är mitt i det och hon som (gissar jag) är färdig med barnaskaffandet.

  3. Så roligt! Ser jag fram emot! 😃 Tänkte på den bara härom dagen, om den är på G snart, 👍 Har saknat den/er massor!