En riktig redaktionsdag

Idag jobbade jag mer på en hel dag än jag jobbat det senaste halvåret tror jag. Var helt slut på kvällen, men då fick jag köra ett pass till. Inte ofta jag jobbar sent in på nätterna längre. Men ibland bara måste man.

Vi hade roligt jobb också såklart! Jag och Erica hade redaktionsdag tillsammans. Då jobbar vi med bloggen och podden och hur vi ska utveckla dem. Erica har så många roliga idéer och att ha någon att få bolla bloggfrågor med är värdefullt. Eftersom hon skött allt runtomkring på sajten (alla widgets som görs mm) i flera år så har hon ju stenkoll på mitt arkiv och hur jag utvecklats genom åren. Och vad jag borde vidarutveckla.

Erica skrev så whiteboardpennan glödde.

Betraktade sedan nöjt resultatet och vad vi kommit fram till. Bland annat planerade vi in flera fina temaperioder för vintern och våren 2019.

Jag älskar vårt kontor som mer är inrett som en mysig lägenhet. När arbetsdagen tog slut pep jag hem och fortsatte jobba och slutade inte förrän vid halv elva på kvällen. Alltså typ nyss.

Men imorgon ska jag försöka ta det betydligt lugnare. Gå en promenad med en kompis, besöka barnmorskan och sedan beta av några intervjuer – däribland för Elle Decoration. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “En riktig redaktionsdag”

  1. Bästa duon!! Dream team. Plöjer ALLA era poddavsnitt. Mina favoriter är helt klart spark racet (haha Erika) samt grillningen utomhus. Älskar när det knarrar under skorna av snön. Men även de avsnitt kring utmattning. Det ni gör är så viktigt. Tack! /Cecilia

  2. Heja er! Sista podavsnittet (mod) var lysande!
    Är så nyfiken på hur du lockar ditt hår, får aldrig till det så bra som du. Vore skoj med en vlogg om det!
    Kram Maria

  3. Vad vacker du var på den övre bilden! Hoppas du får en bra återhämtningsdag efter gårdagen!

  4. Haha Clara du ser så sjukt mkt Ebba Busch Thor ut på översta bilden! Snygg i håret med andra ord. Håller inte med om hennes politik men håller med om hennes frisyr. Och att den stylingen passar fint på dig med!

    1. Hahaha. Älskar den formuleringen. Att du håller med om hennes frisyr. Jag håller också med om hennes frisyr, men det är nog det enda jag håller med om med henne 😉