Vad stressar dig just nu? Tanken pÄ att behöva företa en enda resa till. Vill BARA vara hemma och umgÄs med mina barn och klappa pÄ min mage.

Vad ska du göra ikvÀll? DÄ kommer min it-tekniker hit och installerar nytt backupsystem för min nya dator.  Jag Àr sjÀlv med barnen eftersom Jakob levererar matkassar för Marstorps Mat pÄ torsdagar. SÄ nÀr tekniken Àr fÀrdig och barnen somnat ska jag lÀsa ut Rich boy av Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Vad Àr svÄrt? Att hÄlla sig vaken pÄ kvÀllarna. Och att komma ihÄg att svara pÄ alla sms jag fÄr.

Vad Àr lÀtt?  Att bada badkar varje kvÀll vintern igenom.

Vad blir det för middag idag? Moussaka. Vi har 400 kilo potatis i jordkÀllaren och ca 80 kilo ekologisk nötfÀrs i frysen sÄ hÀr gÀller det att hitta pÄ rÀtter sÄ att vi fÄr anvÀndning för det.

Vad vill du göra mer? Illustrera. Tappade bort alla mina mÄlarsaker i vÄras och nu har jag ingenting att rita med. Och jag vill bara illustrera hela tiden. MÄste nog acceptera att mÄlargrejerna Àr borta för gott och att jag fÄr bestÀlla hem nya prylar.

Vad gÄr du igÄng pÄ? Julen. TÀnker och drömmer och fantiserar om december hela dagarna. Det ger mig lyckopirr i hela kroppen.

Vad grÄter du av?  Allting just nu. Det Àr gravidhormoner all over the place. GrÄter nÀr jag fÄr veckobreven frÄn dagis eftersom jag blir sÄ rörd. GrÄter nÀr Jan Björklund hjÀlper Jonas Sjöstedt med att hÀlla upp kaffe, nÀr den senare brutit foten. DÄ grÄter jag av det fina. Att bry sig om och vara civiliserad mot andra mÀnniskor. Trots diametralt motsatta politiska Äsikter.

Vad gjorde dig arg senast? Folk som i jobbsammanhang bara Ă€r sĂ„ hĂ€r “What’s in it for me?”. Som inte fattar att om man ska bli framgĂ„ngsrik pĂ„ nĂ„got fĂ„r man jobba hĂ„rt, ge mer Ă€n man fĂ„r tillbaka – och istĂ€llet för att tĂ€nka “What’s in it for me” tĂ€nka “Vad kan jag bidra med hĂ€r? Hur gör jag mig oumbĂ€rlig”.

Vad Ät du senast?  En mandarin till frukost

Vad Àr fÄnigt? MÀn med backslick som jobbar med ekonomi. Folk som jÀmför VÀnsterpartiet med Sverigedemokraterna och menar att det Àr som att vÀlja mellan pest eller kolera. FörfÀktar man en sÄdan Äsikt Àr man för fÄnig för att kunna tas pÄ allvar.

Vad Àr gott? Violtablettaskar och sur röd grapefrukt.

Vad Àr du inte? Full av energi och arbetslust. Jag vill helst inte jobba mer i resten av mitt liv.

Vad har du missuppfattat?  Att om man Àr en tillmötesgÄende person som försöker vara smidig och lÄta andra mÀnniskor fÄ sin vilja igenom för att man tycker att det Àr bÀttre att kompromissa Àn att bara köra sin egen linje.  Att man dÄ blir respekterad nÀr man en gÄng sÀtter ner foten. TvÀrtom blir man istÀllet överkörd och dominerad. Har hÀnt mig lite för mycket sista tiden och dÄ blir jag sÄ rasande att jag grÄter.

Vad ska du göra nu? Dricka en kopp te hemma i Ericas kök och spela in tvÄ avsnitt av En Underbar Pod!