• Annonssamarbete WWF •

Bli en Världshjälte

Visste ni att på bara 40 år har vi förlorat mer än hälften av mängden fiskar, fåglar, däggdjur, groddjur och reptiler på jorden? Mer än hälften. Och vårt sätt att leva är orsaken. Men vi människor är också lösningen! Och för att leva här på jorden är vi helt beroende av en stor biologisk mångfald.

En av de arter som är svårast hotade i Sverige, och som jag är särskilt engagerad i- det är fjällräven. På grund av klimatförändringar där trädgränsen kryper uppåt håller rödräven på att konkurrera ut fjällräven. Dubbelt så stor, tar den över fjällrävens lyor och äter upp deras mat. Det händer även att rödrävar dödar fjällrävar. Men WWF driver framgångsrika projekt för att rädda vår fina fjällräv.

Jag har tillsammans med WWF och influencers som Therése Lindgren och Ella Grundel startat kampanjen Världshjältar. Vi kommer under hösten hjälpa WWF att sprida kunskap om vår planets snabba förlust av biologisk mångfald. Och tillsammans ger vi oss på målet att samla in en miljon kronor till WWFs viktiga arbete.

Jag är stolt över att samarbeta med WWF eftersom jag vet vilken skillnad deras arbete gör på vår planet och för djuren som lever här. Förra hösten gjorde vi en kampanj om haven på min blogg – och ni läsare var otroliga. Tillsammans samlade vi ihop nästan 100 000 kronor. Nu hoppas jag att vi tillsammans med andra kan samla in ännu mer! Lämna gärna en donation till vår insamling för WWF. Ingen summa du kan avvara är för liten!

Och vill du engagera dig och sprida budskapet vidare? Då skulle jag bli överlycklig. Planeten behöver fler Världshjältar och du kan bli en av dem! Läs mer om hur hos WWF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Bli en Världshjälte”

  1. Hej Malin

   Vi har provat och det ska fungera. Hoppas du vill prova igen. Tack på förhand. Mvh WWF

 1. Jag har länge varit fadder inom WWF och när jag gjorde barnen också till faddrar så fick de fina diplom med djurbilder på och jag berättade lite om vad det innebär. Men senare på kvällen frågade ena sonen när vi skulle åka. Alltså till djungeln, för att hjälpa djuren? För vi skulle väl jobba där nu, som faddrar?
  Nej gubben, tyvärr inte 🙂

 2. Åh, vill bli så fort ekonomin tillåter igen när föräldraledigheterna är överspelade. 😀
  Jag var medlem i deras Pandaklubb hela barndomen. Så fint minns jag! Såg att de har en barnklubb även nu. Känns självklart att mina barn ska vara med där så fort de blir något äldre. Funderar vilken ålder de kan uppskatta det? Önskeinlägg om WWF-klubb för barnen vet jag! Är dina barn med?

 3. Alltså åh så bra att ni satsar på det här! Det är verkligen ofattbart hur många djur som försvunnit till följd av dagens livvstil.