Podd med publik – träffa oss på torsdag!

Clara och Erica nära, lutar huvudena mot varandra och ler in i kameran. Ur En Underbar Pod.

Torsdag klockan 15 smäller det i Utopia i Umeå! Jag och Erica är på plats i gallerian för att podda inför publik.

Det här året har vi träffat många härliga poddlyssnare/bokläsare på olika liveuppträdanden runt om i landet. Det är alltid lika kul att se ansikten på er som lyssnar och läser. Känns roligt att vara tillbaka i Umeå den här gången – det var ett tag sen vi mötte hemmapubliken!

Nu har jag och Erica skrivit, poddat och föreläst så mycket om vila och återhämtning att vi borde kunna det här med att hantera stress i vardagen. Frågan är om det hjälper när julstressen drar igång?

Vi lovar att bjuda på våra bästa tricks och knep för att inte ramla med huvudet före ner i stressfällorna i jul. Dessutom ska vi ha kul!

Hoppas du vill komma – vi ses på torsdag på Utopias torg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer på “Podd med publik – träffa oss på torsdag!”

  1. Men vad är detta!? Erica ser ju inte alls ut som jag har föreställt mig efter att ha lyssnat på podden! Här har jag gått och tänkt mig henne som en mörkhårig, nedtonad version av prussiluskan, och sen är hon rena motsatsen. Snygg, ljushårig, varm blick och ser inte alls ut som att hon bits. Jag vet inte om jag är besviken eller glatt överraskad.😂

    1. Hahaaaa! Har mött många som blir överraskade/besvikna när de ser bild på mig efter att ha hört min röst många år i radio. Men Prussiluskan – den var helt ny! Får nu en stark känsla av att vilja prussla till mig. Var får man tag på en syrenlila hatt senhösten 2018?