Till alla små bagare

Jag blir så glad när jag ser små bagare och kockar baka ur mina och Annakarins bakböcker!  Älskar tanken på alla kreativa ungar därute som fixar och trixar med våra recept! Till Barnen Stora Kokbok och Kalas vill vi däremot lägga till ett förtydligande gällande våra godiskolor.

Förtydligandet ser ni här ovan och finns tillagt till nya exemplar av både Barnens Stora Kokbok och Kalas. Men har du en äldre bok och vill vara säkra på att få med det i boken har vi lagt upp tillägget som PDF så att du kan ladda ner och skriva ut stoppa in i boken! Klicka i sådana fall här  för förtydligande av  Godiskolarecept 

Baka lugnt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Till alla små bagare”

  1. Kul att ni lyfter bckerna! Mina ungar har bakat enormt mycket från de och verkligen vuxit i köket. Hoppas på en till bakbok i serien.

  2. Åh jag såg den igår när jag letade julklapp till sambon. Vårt första barn ligger ännu i magen så det är lite tidigt att köpa boken, men jag längtar till den dagen! Framgent blir det absolut en julklapp eller födelsedagspresent till nytillskottet!

  3. Jag började läsa din blogg för bara nån månad sen. Jag fattade aldrig riktigt grejen med att följa främmande människors vardagsliv när bloggandet var som hetast, och till slut blev det nästan en principsak att strunta i sånt som “alla andra” följde. Så jag ber om ursäkt att jag är lite sent ute med reaktionen, men jag blev så glad när jag läste detta inlägg och upptäckte att du faktiskt skapat nåt som jag varit på jakt efter utan att jag riktigt visste att jag var det. Jag är tyvärr ingen pedagogisk bullmamma i köket, men jag skulle ju samtidigt vilja att våra barn lärde sig hur man gör. De barnkokböcker jag köpt till dem förut har innehållit ganska torftiga recept, så varje gång de tagit fram dem för att baka något så har jag “justerat” och bättrat på ingredienserna…men det har inte barnen tyckt varit så kul. De vill kunna följa ett recept till punkt och pricka och så ska det ändå bli gott. Efter detta inlägg upptäckte jag som sagt din stora barnkokbok med alla recepten samlade så jag klickade hem den som julklapp till 8-åringen i eftermiddags. Hon har ännu inte ledsnat på mig i köket som de två stora, så jag hyser stora förhoppningar om att hon ska kunna lära sig från din bok och att jag inte ska skrämma iväg henne…
    Så med det sagt, tack för tipset. Jag hoppas verkligen vi ska baka mycket ur boken, utan att behöva ändra eller lägga till nåt 😉

    1. Men åh! Så himla glad jag blir av att läsa det =) Du får hälsa din lilla bagare så gott från mig och Annakarin