Våra knep mot julstress – hör podd med publik!

– Den 27 december vill jag inte darra med underläppen framför badrumsspegeln och undra – var tog julen vägen?

Så säger Erica i säsongens näst sista poddavsnitt. Det handlar om julstress och vi delar med oss av våra bästa knep för att parera de värsta stressfällorna från och med nu till nyår. Jag känner såklart igen känslan av att julfirandet bara rann mellan fingrarna medan jag gjorde annat. Men med åren har jag blivit lite julklokare och lärt mig tricks för att hinna njuta lite mer. Det gör skillnad!

Tack alla ni som kom för att höra oss live i Utopiagallerian  i Umeå!  För dig som inte kunde vara på plats – det här avsnittet låter lite annorlunda eftersom vi poddar inför publik. Och för att vi sjunger. Och för att Erica spelar bjällror mer eller mindre i takt med min sång 🙂

Signaturmusiken är som vanligt lånad av Olov Antonsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Våra knep mot julstress – hör podd med publik!”

  1. Roligt att höra!
    Tack för att ni delar med er och påminner om det viktiga i livet/ med julen, bjuder på er själva och för den fina sången. ❄❤🎶

  2. Clara!! Läppstiftet du har på bilden? Så perfekt färg! Får man fråga vilket det är? Och åh så fint du klär i rött <3

  3. Åh vad jag blev glad när jag hörde er sjunga! Har längtat så efter det, ni har båda så vackra röster. Satsa på en gemensam musikkarriär nu när podden snart pausas!

    1. Vi lovar göra ett extra avsnitt när det feta skivkontraktet är klart ; D
      Kul att du blev glad – det blev jag också!