Så mysigt när jag hasade mig ut på en liten promenad i skymningen. Med Melker som sällskap och luften full av flingor. Äntligen kommer snö! Mycket snö vad det verkar! Och därefter ska det bli kallt igen. Så då hoppas jag att allting stannar.

Det ser så härligt ut när man tittar in genom julpyntade fönster.  Där uppe är sovrummet och där nere är vardagsrummet.

Tror vi får ställa bort cyklarna för säsongen nu. Och förhoppningsvis ta fram sparkarna istället!

Anna hjälpte mig att sätta slingor i mitt ena pilträd när hon kom och hälsade på. Förra året räckte det med två slingor per träd men efter sommarens enorma växtspurt behövs istället fyra ljusslingor i varje. Och då räckte inte slingorna till båda pilträden. Får klara mig utan. Men ser nu hur vackert det varit om också pilträdet framför köksfönstret hade varit klätt.

Ja, det är sånt man tänker på när man tar en stilla promenad i skymningen.