Fånga februari med mig

Årets tråkigaste månad står för dörren. Mörkt, kallt och ännu inga vårtecken i sikte. Att hitta inspirationen till att posta på blogg och instagram är svårare än någonsin. Därför har jag satt ihop en liten instagramutmaning till mig själv och er, nämligen  #fångafebruari. (Fast den går förstås lika bra att göra på sin blogg eller facebook också). Med ett fotouppdrag om dagen med någonting att dokumentera och skriva om. Hur du väljer att tolka uppdraget är helt upp till dig själv. Men om du postar på instagram – tagga gärna inläggen med #fångafebruari och @underbaraclara så jag hittar igen dig! Tanken är att dela några favoriter på stories varje vecka. Är ni med mig? Vi startar imorgon fredag !

Och om någon av någon anledning inte kan läsa min handstil kommer uppdragen också utskrivna här!

Fre 1. Fredagsfrillan

Lör 2. Tomma kalorier

Sön 3. Gul & Glad

Mån 4. På jobbet

Tis 5. Troslådan

Ons 6. Ögontröst

Tor 7. Dubbelhaka

Fre 8. Välkommen upp ur smyckesskrinet

Lör 9. Mellanrum

Sön 10. Prickar

Mån 11. Uppvärmda rester

Tis 12. Schyssta pjucks

Ons 13. Alltid hemma hos mig

Tors 14. Hjärtegryn

Fre 15. Mitt i februari

Lör 16. Min underbara boning

Sön 17. Inte kan man slänga sånt här!

Mån 18. Karin Larsson

Tis 19. Ooups!

Ons 20. Urringat

Tors 21. Varför fotar jag sånt här?

Fre 22. Frukt är inte godis

Lör 23. En fjäder i hatten

Sön 24. Vrålgott

Mån 25. Rötter

Tis 26. Hjälp jag är utmatttad

Ons 27. Knäsvag

Tors 28 Vid dagens slut

Om du missade början av utmaningen så strunt i det! Häng med från och med nu och #fångafebruari

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Fånga februari med mig”

 1. Här nere i Göteborg börjar påskliljorna komma upp. Nu har dock den första snön lagt sig över dom

 2. Men tack! Hade tänkt leta upp en sån utmaning inför februari, för Instagram. Februari – en månad närmare sommaren… Tänk på att det ju blir ljusare för varje dag! Hur hurtigt lät inte det där? Jag måste ju, för att orka…

 3. Man kan sakna kontinentens alla fastlag och karnevaler mycket i Sverige … lite konstigt att just i norden finns inget av det! Skulle bli tradition då blir det inte trist alls med februar.

  1. Men vi har ju karneval hela februari! Det är ju melodifestivalveckor! Så jag tycker inte alls att Februari är tråkig:)

 4. Februari är en fin månad! Forfarande 100% vinter men vackra och soliga vinterlovsdagar då det är perfekt att skida, gå på isen och dricka varm choklad. Sååå glad att januari är över 😀

 5. Jag älskar februari! Ljuset kommer åter, jag fyller år och det biter i kinderna när termometern visar minus 35 och jag far med sparken genom byn. Semlor bakas och första tulpanbuketten inhandlas. Och sportlovet – lite för tidigt för att vara ute om dagen, men en kopp varm choklad i sportstugan livar upp sinnet!

  Men kul utmaning! Jag har inte insta, men jag tänker göra utmaningen ändå i min vardag. Men inte som foto utan irl!

 6. Skulle du kunna skriva nåt om att åka spark? Är det tillräckligt till ett eget ämne? Är nybörjare själv och njuter så av att sparka runt i snön här. Skulle gärna höra mer från ett proffs.
  Tänker alltifrån en av dina fina betraktningar till rena tekniktips, hur man gör för att köra bäst.
  Hoppas det låter kul!

 7. Jag är också team februari. Januari är årets värsta månad. Och mars kommer på andra plats. Fortfarande kall och slaskig och tråkig men det förbannade ljuset! Jag som blir vårdeppig och vårtrött ser inte fram emot det…
  I februari har man vant sig vid att julmyset försvunnit och har man tur är det någon dags vinterväder även här längst ner i söder. Lite fastlagsbullar/semlor på det och kanske lite sportlovsledigt. En kravlös, lagom vintermånad!

 8. Kul ide´!
  Ser mest fram emot dubbelhaka, troslådan och urringning, undrar vad det säger om mig :))