Ta det som en varning, alla påsk-fobiker

Nä nu smyger jag igång med påskbloggandet. Frågade på instagram i går och 91 procent sa att det var helt rimligt. Så nu kör jag!

För jag har väl aldrig längtat mer efter en påsk än den här. Med ny liten bebis på armen. Men eftersom jag inte vet hur jag kommer må kring påsk (av just denna anledning) så får jag smida nu, medan järnet är varmt. Annars kanske det inte blir något påskbloggande alls. Och det vore ju förfärligt!

Ta alltså det här som en varning, alla påskfobiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Ta det som en varning, alla påsk-fobiker”

  1. Härligt, jag vill också nu börja ta fram påskgrejerna. Båda mina killar är födda på påsk, men 3år och 1månad emellan… Så nu är det påsk i mitt huvud.

  2. ÄLSKAR PÅSKEN! Årets bästa högtid om du frågar mig. Blogga så tangentbordet glöder! Kram

  3. Toppen! Jag är i samma sits med bebis när som och ser framemot pysseltips för det nya storasyskonet. 🙂

  4. Min påskplanering är igång, så mycket att jag bokat hemresan och försäkrat mig om att den ryska pashan kommer finnas på matbordet. I övrigt är vi inte så traditionella av oss. Påsken brukar innebära jobb på sommarstugan i Dalarna men i år blir det den andra stugan som behöver lite kärlek efter Alfridas framfart i vintras.

  5. Inte en dag för tidigt tycker jag!
    Vad är det för underbar duk du har? Den ser fantastisk ut!

  6. Jag låg inne på förlossningen förra långfredag så jag vet precis hur jag mådde då, haha! Så hela påskhelgen spenderades sen på BB efter akutsnitt. Mannen fick åka hem till dottern så jag och lillebror fick all tid till oss själva. Men sjukhusets påskmat var inget att hänga i riset kan jag säga och att vara nysnittat ensam med bebis var rätt opraktiskt. Men nu blir lillgrisen 1 nästa helg!

  7. Jag var i samma sits 2015. Jag förberedde allt, pyntade, städade och fixade hem lite godsaker och påskägg till storasyster. På skärtorsdagen började värkarna och på kvällen på långfredagen föddes sonen. Vi fick komma hem på påskdagen och då hade svärisarna lämnat lite lammsteksrester . Så nu är påsken väldigt speciell för mig .