Nybliven trettiotreåring

Hoppas ni haft en härlig påskafton allihopa. För mig sammanföll den med min födelsedag. Fyllde 33 år igår och vi firade påsken hos Jakobs mormor. Underbart väder, god mat och härligt häng i solen på verandan. Plockade knappt upp kameran utan njöt bara av stunden. Och somnade strax efter middagen för att vakna tolv timmar senare. Det märks att jag har en del sömn att ta igen.

Vad jag ska jag då fylla mitt 34e år med?

-Massa familjetid. Är så kär i mina barn och njuter som mest när jag får ha dem i närheten och bara sitta och titta på dem

-Massa omvårdnad av mig själv. Är så sliten i kroppen efter graviditeten. Nu vill jag överösa mig själv med träning, bra mat, sömn och aktiv vila. Som trädgårdsarbete och bokläsande och att umgås med mina vänner. Jag förtjänar fasen bara det bästa!

-Lagom mycket arbete. Jag tar ju faktiskt mitt livs första “riktiga” mammaledighet. Nej, jag är inte ledig på heltid – men mer ledig än tidigare. Och vill inte låta arbetet inkräkta för mycket på det. Mest vill jag amma och få en chans att återhämta mig från det jobbigaste min kropp varit med om.

Slutligen vill jag bara säga tack. Sista tiden har jag fått så fantastiskt många fina kommentarer av er läsare. Er respons gör att det är roligare än någonsin att blogga. Även om jag just nu har svårt att hinna med att besvara kommentarer som jag brukar. Tack för att ni hängt med mig ytterligare ett år och vill fortsätta att följa mitt liv <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

47 kommentarer på “Nybliven trettiotreåring”

 1. Det låter som en ypperlig plan för ditt 34:e år! Är den superfina klänningen från miss clarity?

 2. Tack för att du fortsätter blogga och dela med dig av allehanda tips och ljusglimtar! Din sida är så mysig. Och grattis i efterskott! 😊

 3. Fantastiske Clara, gratulerer så mye med dagen din! Og takk for alt fint du deler med oss lesere <3 Jeg gleder meg til å følge deg videre.

 4. Grattis till baby och att fylla 33 blev trebarnsmamma i början av året och 33 år nyligen också. 1986 är en bra årgång;). Bor även jag i Västerbotten.🤗 läste om din interrail resa med familjen och är supersugen på detta.

 5. Stort grattis i efterskott Clara❣️ hoppas detta år blir precis som du önskar att ska bli😊

 6. Grattis i efterskott fina Clara! Tack för att du delar med dig så generöst om stort och smått! Du inspirerar verkligen på många plan. Älskar verkligen din blogg då du är så himmelens duktig på att skriva och jag njuter av dina välformulerade texter. Den senaste tiden har du fått mig att gråta och rysa av dina texter om moderskap, så speciellt att läsa dem när jag själv går igenom samma sak just nu. Läser dina texter och tittar på min veckor gamla son och gråter av kärlek och vemod på samma gång.

  Önskar dig ett underbart lyckligt år som 33!

 7. Grattis på födelsedagen! 🙂

  Jag hade faktiskt tänkt presentera mig igår vid skolan, men du vet, de va så mycke folk å ståhej så jag hann aldrig med det å i nästa stund va alla borta 😂 Å jag blev helt chockad av hur många barn det var där – helt okända de flesta av dem också 😅 Men kul när en by lever upp!

  Hoppas ni får en fin fortsatt kväll!

 8. Gratulerer, vakre, inspirerende Clara❤️ Jeg er ni år eldre enn deg, og kan med hånden på hjertet si at de ni siste årene har vært mine ni beste. Gleder meg til å følge deg videre!

 9. Fina Clara. Du är som en fyr i flödet. Så vettig och skön och självdistanserad. Tack ☺️

 10. Grattis! 🎉 Hoppas du hade ett härligt både födelsedags- och påskfirande! 🐣

 11. Vilka små härliga påskkarameller du serverar varenda dag! Vackra foton och magiska texter. Grattis till fina lilla bebisen. Ser alldeles underbar ut❤️ Bästa bloggen i Sverige, så är det bara. Ta hand om dig! Kram från en läsare

 12. Stort grattis! Tack själv för att du fortsätter att dela med dig av ditt liv och din underbara familj på ett så fint sätt <3!

 13. Låter verkligen som en bra plan! Brukar ofta tänka på att alla barn förtjänar föräldrar/vuxna vara ögon lyser upp när de kommer in i rummet. Det låter onekligen som dina barn har det.

 14. Så underbart med 12 h sömn! Det var du väl värd.
  Hade själv en riktigt tuttgalen bebis som lät mig sova max två h i stöten om jag hade tur, så är mest nyfiken på hur ni löser matningen? Pumpar du eller delammar du? Glad påsk🐣

 15. tycker ditt bloggande har lyst extra mycket senaste tiden, varmt och vackert och starkt på nåt vis. man förtjänar förstås alltid hövliga och trevliga kommentarer – men tror att du fått extra mycket kärlek och värme nu just för hur fint du tar oss med i det här nya livsskedet. tack för det och vad roligt att det verkar bli en positiv spiral (bloggandet är extra härligt, kommentarerna blir extra härliga, bloggandet fortsätter i sin härlighet osv 🙂 )

 16. Hej Clara
  Ville bara säga vad vacker du är i nya hårfärgen! Passar dig perfekt!!!
  Påskkram från Lena i Bankeryd

 17. Grattis i efterskott! Följer dig, dina fina bilder och vackra ord i många år till! Du ger mig så mycket av att bara vara du och dela med dig en liten del av ditt liv🙏

 18. Grattis på födelsedagen Clara! Tack för att vi som läsare får följa dig och ditt liv. Du gör helt rätt i att ta ledigt och njuta av bebistiden och återhämta dig.

 19. GRATTIS säger jag, fast jag inte alls känner dig. Önskar dig ändå allt gott.
  Och det finns en anledning.
  Du fyller nätet med liv på riktigt – dess glädjeämnen, sorger och komplexitet.
  Tack för det!

 20. Tack för att du gör detta till ett av internets finaste platser!
  Och grattis i efterskott! <3

 21. Grattis och tack själv så himla mycket för din fina blogg! Så mysig att läsa och så härlig kontrast mot alla stockholms-bloggar 🙂 Undrar ifall du har något tips på mysiga ställen att åka till kring Umeå? Kanske som en kort weekend eller så. Finns det nån fin stuga att hyra nånstans? Fina vandringsleder etc? Jag och min kille är nyninflyttade i Umeå och vi skulle gärna åka iväg på en kort weekend någonstans här uppe. Spahotell, hyra en liten stuga, vandringsleder, nåt mysigt bnb eller vad som helst! Vi har bil så kan ta oss en bit utanför också. Är så resesugen menhar samtidigt inte möjlighet att åka på någon längre resa. Tack på förhand 🙂

  1. Hej! Jag är inte Clara men vill ändå slänga in ett tips! Kolla in boken Umeå friluftsgudstjänst, massa bra tips! https://umeafriluftsguide.wordpress.com/

   Jag gillar också Granö Bekasin, där kan man bo i hotellrum uppe i ett träd!

   Mårdseleforsen och Restaurang WildRiver är en storfavorit!

   1. Haha….underbar autokorrekt 😜 Friluftsguide ska det vara! Även om friluftsgudstjänster också är mysigt! ❤️

 22. Ja, det är klart att jag vill följa med i ditt liv. Du är min morgonbön – på riktigt. Sköt om dej och njut av din familj. Kram.

 23. Heja dig Clara! Ber verkligen att du ska få så mycket vila och återhämtning och rekreation du behöver. KRAM

 24. Allt gott till dig och din fina familj. Tack för att du förgyller tillvaron med dina vackra och ärliga texter och bilder. Jag har bott utomlands i många år och det är så härligt att titta in till dig.
  Stort Grattis ❤️
  Hanna i Melbourne