Trinny Woodal från Trinny & Susannah har instagramkontot som återuppväckt mitt intresse för kläder. Varje dag postar hon små videoklipp om kläder, stil och stylingtips. Man blir så sjukt peppad och glad av henne!

Humans of New York är facebooksidan som dokumenterar invånare i den stora staden och låter dem berätta något om sitt liv. Korta små texter med massa känsla i. Här kan jag fastna hur länge som helst.

Februaripodden är sedan länge nedlagd men de tretton avsnitten med Ola och Jonatan är det mest intressanta jag hört i kategorin “män som diskuterar relationer & sex” (+ impotens!) . Flamsigt, ärligt, roligt och knäppt.

Resumes har listat Sveriges 10 bästa reklamfilmer genom tiderna. Jag började titta en kväll och sedan var jag fast och tvungen att kolla igenom alla hundra filmer på listan. Reklamfilmer är ju en tidsresa. Mycket mer än spelfilm någonsin kan vara. Reklamfilm ser man en väldig massa gånger under den korta period de går på teve. Sedan aldrig mer. Att plötsligt se och komma ihåg dem blir därför som att slängas tillbaka i tiden. Fick nostalgimysrys av klassiker som Dieselreklamen, Lotto-Åke, Norrlands Guld, Var är brudarna, Vasakronan, Knäckehäxan och I framtiden. Och sedan blev jag bara rörd till tårar (jo faktiskt) av Saabreklamen och Minns det som igår. Som jag inte alls sett förut men som bara var bra. Hela listan finns på Resume.

En varg söker sin podd har aldrig varit bättre. De senaste sex avsnitten är fullträffar. Lyssna – men börja gärna bakifrån med avsnittet som heter “Inte fjärde vågens feminism”. Så skönt att det finns människor som Caroline och Liv här i världen.

I dagarna kommer boken Det smarta landet – perspektiv på ett hållbart Sverige där jag är med på ett hörn. Har ännu inte hunnit läsa antoligin i sin helhet (sammanställd av utmärkta Maria Soxbo) men är övertygad om att den kommer vara ett intressant inspel i debatten.

If beauty YouYubers existed in 1999. Den här videon alltså. Rolig för att den är sann. Hur såg vi ut egentligen?!