Kusindagar och systerhäng

Nu är vi hos min syster några dagar och pustar ut. Barnen är överlyckliga för kusinhäng och jag för att få vara med syrran. Allting är så fint och roligt här. Inte minst hemmet. På väggen hänger ett cykeldäck som blivit spegel. Underbar gröngrå väggfärg och aprikosa fönsterbågar och spröjs.

Så många fina saker i en och samma bild. VI har helt olika stil och det gör det ännu roligare.

Fåglar i bur över matbordet

Och världens mysigaste utsikt

Avancerade legobyggen framför tavelväggen.

Sån härlig blandning av porslin och keramik. Loppat och sånt som min syster gjort.

Det minimalistiska pianot Anna ärvt av vår faster och som åkt hela vägen ner från Storön utanför Kalix.

Loppad tavla

Min favorit är den röda soffan

Men trots designklassiker och fina stilleben får barnen leka överallt och vara kreativa.

Det finns ett pysselrum model XXL där barnen har hängt i flera timmar i sträck.

Bertil och Juni pysslade en säng till Ulf av en skokartong, limpistol och diverse bjäfs.

När alla fyra barn somnat för kvällen får Ulf följa med ner och hänga i eken och titta på sjön.

Mysigaste stället på tomten.

Ja. Sånt pysslar vi med just nu.

Idag ska vi på loppisrunda och förhoppningsvis fynda lite grejer hem till mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Kusindagar och systerhäng”

  1. Verkligen….Det kände jag med…och då jag tittade närmre så såg jag att det var en ångestfylld situation som var avbildad Fruktansvärt och helt meningslöst Annars ett så fint hem med härlig energi 😍

   1. Den här tråden får mig att tänka på senaste avsnittet av Alex och Sigges utmärkta podd 🙈

    1. Du kan inte berätta i två meningar vad som sägs där?
     Lyssnar inte på deras podd, lägger inte en sekund på Schulman!

 1. Njut njut av att få vara tillsammans, hade en sån tid med min syster o barnen, men nu är alla vuxna. Ha en bra dag.

 2. Låter härligt! Kusiner (och syskon) kan vara en rikedom! Jag lekte mycket med en av mina kusiner som barn, skiljer bara ett år mellan oss, vi var som syskon. 😊💕
  Vad är det för snören baktill på soffan?!? 😳

 3. Var cykeldäcket/spegeln ny? Jag stod och höll i en sådan på Emmaus i Borås här om veckan. Så knasig och rolig!

 4. Det här med att åka nattåg med småbarn är ett pyssel! När mina tvillingar var små bäddade jag på golvet nedanför nedersta slafen (drog ner mellanslafens hela bäddutrustning med madrass, täcke och kuddar och allt), vi hade egen kupé så klart. Då kunde de kravla omkring hur de ville och inte ramla ner och slå sig. Sen när fler barn kom så var de så stora och visade de yngre hur man gjorde. Vi åkte nattåg Vännäs-Sthlm minst 1 ggr om året i 15 år. Det är fina minnen.