Vill du bli min kontorsgranne?

Söker du en kontorsplats i centrala Umeå? Kanske är Lidström & Nyberg något för dig! Vågar nästan lova att vi har det mysigaste kontoret i stan – med det bästa gänget! Just nu sitter där en illustratör, radiojournalist, k-popmakare, fotograf, SEO-optimerare, skådespelerska, arkitekt, kock, personlig tränare, sömnexpert, föreläsare och författare där. Och såklart en bloggare 😉 om än en lite mammaledig sådan.

Kontoret saknar räta vinklar och högblanka ytor men är däremot fyllt med färg, udda och unikt i en fin blandning. Vi erbjuder möjlighet att hyra halv- eller heltid och villkoren är förmånliga. Det finns, utöver skrivbordsplats wifi, skrivare mm, bland annat också möjlighet att använda lokalerna om du vill orda kurs/workshop utöver vanliga kontorstider.

Annakarin klädd i blå Miss Clarity-klänning böjer sig över bord fullproppat med tygprover.

Låter det som någonting för dig? I så fall är du välkommen att höra av dig till mig på underbaraclara@gmail.com!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Vill du bli min kontorsgranne?”

  1. Åå, vad jag önskar att jag både bodde 10 mil närmare och drev eget företag! Hade älskat att gå till kontoret om jag hade en plats i era fina lokaler 😍😍

  2. Åh ja, det vill jag gärna! Jag har sökt en plats länge men känner inte att jag hör hemma i de ytor och kontorsmiljöer som växer fram på andra ställen i Umeå. Ryktet säger dessutom att det mest sitter medelålders vita IT-snubbar där. Jag vill sitta i en mer varierad miljö. Jag har mejlat dig och hoppas på tur att få en plats.

    Sara

    1. Hej!

      Jag webbdesigner och söker en kontorsplats från oktober-november då jag flyttar in till Umeå. Jag har inte behov av kontor heltid eftersom jag är mycket ute hos kund. Ert upplägg passar mig perfekt! /Em