En utmärkt torsdag

Idag hade jag långväga besök av en gammal vän. Gammal för att vi känt varandra länge. Men ändå ny för att det bara är andra gången vi ses i verkligheten. Vi lärde nämligen känna varandra via våra bloggar – Sofia Kammeborn och jag.

Jag bakade cheescake med färska fikon och bjöd på småkakor.

Sofia bor på Gotland i vanliga fall men var nu på en liten norrlandsturné och stannade till hos mig. Precis som sist fanns det ingen hejd på samtalen.

Jag hade plockat in höstblommor och tänt ljus och eldat i vedspisen

Det är ju så härligt med kalla, soliga höstdagar när det BÅDE är sol och samtidigt kura inne-väder.

Min monstera börjar för övrigt bli ett monster.

Sofia är en riktig stickguru med fans i hela himla världen. Hon försörjer sig huvudsakligen på att sälja egendesignade stickmönster. Förutom sin fina blogg och instagram såklart.

Jag tycker alltid det är så givande att prata med folk som jobbar med samma sak som jag. Det är ju inte så ofta man får chansen menar jag. Så förutom att prata om livet viktigheter pratade vi branschskvaller, annonsörer och följare som gått bananas. Men mest om allting som är så himla roligt med det här jobbet!

Ulf fattade tycke för Sofia

Och Sofia fattade tycke för min cheescake.

Obligatorisk kompisbild <3 innan Sofia tuffade vidare på sin norrlandstripp. Förhoppningsvis kommer hon snart tillbaka igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “En utmärkt torsdag”

 1. Hej Clara!
  Så härligt att läsa om er dag! Minns när du tipsade om Sofias blogg en gång för länge sedan. Med bilder från trädgården, med en järnsäng, har jag för mig. Älskade den från första stund!! Och använde flera kvällar åt att läsa igenom alla äldre inlägg. Sedan dess har jag följt Sofia på både blogg och Instagram. Så kloka, varma funderingar. Samt fin stickning, har på grund av Sofia börjat sticka, men bara hennes mönster än så länge. De är så pedagogiskt beskrivna så jag vågar mig prova på fast jag inte tycker jag kan. Hoppas du får en fin dag imorgon med.
  Kram
  Ps Älskar din blogg med, tack för så mycket tänkvärt och bra genom alla år!

  1. Åh, vet vilken bild du menar. Drömmig trädgård och ända sedan jag såg bilden på järnsängen har jag varit på jakt efter den perfekta att ha ute. Hade den nästan men den smet förbi i sista stund…

 2. Två favoriter i en och samma bild! Jag fick kännedom om Sofia och hennes blogg tack vare dig och har sen dess följt henne på alla hennes sociala kanaler. Förstår att du finner stor glädje i henne! Drömmen är ju att få sitta med er till bords och prata om allt och inget, tänk om.. <3

 3. Verkligen en utmärkt torsdag 😉 Sådana möten är så värdefulla. Jag har hittat två vänner med hjälp av bloggandet. De skriver precis som jag, och innan jag träffade dem hade jag faktiskt aldrig träffat någon som jag kunde prata skrivande med. Det ger så mycket att få dela en passion med någon, och naturligtvis är det en jättebonus om man är på samma våglängd och vill fortsätta ses. Trevlig helg!

 4. Å där hade man velat va! 2 fiinfina människor som jag beundrar stort och följer! GUDS VÄLSIGNELSE till er båda 🙂