Jag har ju lagt upp mina illustrationer några gånger, både här och på instagram och då fått frågor om man kan köpa dem på något sätt. Jag har hittills inte riktigt vågat tänka så långt. Att rita är ren avkoppling för mig och jag är så rädd att det ska kännas kravfyllt om jag skulle börja sälja dem. Dessutom är jag ju långtifrån något proffs och det får mig att tveka. Någonstans långt där borta ser jag kanske en barnbok. Men det är verkligen i framtiden. När jag övat lite mer.

Samtidigt har jag ju börjat få en rejäl trave målningar nu. Och förfrågningar fortsätter trilla in. Så nu funderar på vad jag ska hitta på med dem? Några har önskat julkort, några en väggkalender. Andra har bara önskat print att rama in.

Så jag tänkte fråga er vad ni skulle vilja se för produkter om ni skulle köpa? Och om det är någon som har erfarenhet att trycka och sälja print? Är en tictail shop bra eller vad ska man ha egentligen? Ja. Jag är tacksam för alla inspel. Om jag bara hinner så hoppas jag få ut det här innan jul! Tack för att ni är så peppiga jämt <3