Glad första advent! Hoppas ni får en mysig söndag – kanske med julkalendern på tv och något gott fikabröd att doppa i morgonkaffet.

Tittar bara in för att berätta om min egen lilla julkalender som drar igång idag! Det kommer så många glada kommentarer kring alla mysiga miljöljud i podden – jag skulle säga att just ljudbilden är en av de saker som utmärker En Underbar Pod. Dessutom är jag av den bestämda uppfattningen att det är ljuden som gör julen. Knarret av snö, sjungande is, tomtebloss och änglaspel…Just därför har jag och Erica nu gjort en Ljudkalender i 24 delar. Med en ny ljudupplevelse varje dag fram till jul.

Bakom varje lucka finns ett juligt ljud – ibland är det flera minuter långt, ibland knappt en. Ljudkalendern ligger i vårt vanliga poddflöde men kommer också kunna höras här. Vi hoppas att det ska hjälpa dig att hamna i rätt julstämning <3

Här kommer Lucka 1. Med det försiktiga prasslet av ett julbak.

Du kan lyssna på alla våra luckor i Spotify eller annan valfri poddapp. För att se alla avsnitt löpande prenumera gärna på En Underbar Pod.
Här kan du läsa mer om vår podd.